Скандал в полицията. Сидеров: Полицай, свалете си маската, че на личната карта сте без маска. Призовахте ме за свидетел, а разбирам, че съм обвиняем

14.04.2020 / 18:31 9

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Източник и кадри: Тв Алфа

Огромен скандал се разрази в Столичната дирекция на полицията, където днес Волен Сидеров бе извикан на разпит заради призивите си към хората да напълнят църквите на Великден.

Още с влизането си Сидеров се заяде с полицай, тъй като имаше много медии.

„Кой извика медиите, разследващ полицай Вътов? Кой извика медиите? Така ставам отрицателен и нездрав обект на внимание, който не съм искал. Тези интерпретации ще пречат на обективното разследване. Кой извика всички медии? Това нормална атмосфера ли е, в която можем да разговаряме.”, каза Сидеров.

Впоследствие полицай с маска поиска личната карта на Сидеров, а той му отговори: „Първо се представете.” Полицаят показа личната си карта, но Сидеров му каза: „Свалете си маската, защото на личната карта сте без маска.” Униформеният служител на реда го послуша и свали маската си.

След като още 2-3 минути Сидеров питаше кой извика медиите, той се заяде и с полицай Златев.

Причината е, че е призован да даде свидетелски показания, а се оказало, че срещу него има повдигнати обвинения.

„Аз дойдох с призовка за свидетел, а сега разбирам, че съм обвиняем. Отивам си.”, отсече Сидеров и тръгна да напуска сградата.

Последва словесна престрелка между него и полицая, който твърдеше, че Сидеров е редовно призован. Лидерът на „Атака” обаче му напомни, че е призован като свидетел, а не като обвиняем и когато получи призовка за обвиняем, тогава ще се яви като такъв.

„Изчакайте, ще ви дам нова призовка.”, отговори полицаят.

„Не, няма да чакам да ни разигравате.”, сопна се Сидеров. Последният напусна сградата и започна да отговаря на въпроси на чакащите го журналисти.

Видео вижте ТУКПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Нено (преди 2 години)
Рейтинг: 12852 | Одобрение: 2832
Како, кажи ми поне една причина да има повече такива идиоти. Каква е ползата??
1
2
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 96768 | Одобрение: 1913
Защо не е в лудницата,за негово добро е!? Нали ген.Решетка даде нареждане по Фейса. И как кореспондира идиотското му поведение със тоталния арест на цяло село заради избягалия мангал?
3
3
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 52032 | Одобрение: 6372
Може да е идиот ,но трябва да има такива иначе хората много ще се взематна сериозно ,както гробарите и другарите.Те не са много по различни от него ама не им стиска да са истински.
3
3
Нено (преди 2 години)
Рейтинг: 12852 | Одобрение: 2832
„Не, няма да чакам да ни разигравате.”, сопна се Сидеров".  Какъв цинизъм!!! Кой кого разиграва??? Как пък досега никой не можа да постави този олигофрен на мястото му??
3
4
чака-рака (преди 2 години)
Рейтинг: 5178 | Одобрение: 1373
политическият субект сидеров е силно склонен към драматизации..обикновенно в най-напрегнатият момент..същият дава мило и драго да се причисли към дисидентите..рефлекс който му е останал от зората на демокрацията може би  и същевременно съучаства в няколко правителства български и съответно няма как да е дисидент..същият тоя субект харчи държавна пара по плажовете в куба..редовно участва в улични конфронтации с други български граждани с цел медийна изява най-вече..като е толкова голям дисидент що винаги се мъкне с тумба малоумници а не приеме съдбата си на мъченик е добър въпрос..и основание за задържане ще се намери винаги..неявяване за получаване на призовка и не носене на маска..тн..те неговите са много но честно казано си заслужава на някой полицай да не му издържат нервите и да го контузи завинаги..барем му дойде акъла в главата 
7
1
Снайпер (преди 2 години)
Рейтинг: 13140 | Одобрение: 2510
е прав е Сидеров бе чака рака. ти ако си за прибиране на хора незаконно в ареста значи може и да почнем да се избиваме утре. 
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
2
6
чака-рака (преди 2 години)
Рейтинг: 5178 | Одобрение: 1373
тоз що не го приберете в ареста да празнува великден  че поне да има с какво да се пъчи пред 10 си избирателя 
3
7
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 62960 | Одобрение: -4750
Време е пак някой да го нацели в болната кратуна, ама по-здраво, барем го  оправи.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама