Слатински: На Оруел му е била бедната фантазията. ББ добре си е надробил. Да си го сърба

07.06.2021 / 09:10 1

Кадър Булфото и ФБ Борисов

"На Оруел му е била бедна фантазията!

Магнитската буря събори лустрото на властта и освети пандемична и безнаказана корупция в България с прякото участие на властта.", пише във Фейсбук експертът по национална сигурност Николай Слатински.

"А вече 11 години властта у нас е неизменно една и съща. И каквото и да се е случвало чрез и поради властта през тези толкова много години, то е защото за него е пряко и съдебно отговорна все тази, все същата тази власт!

Нейна и изключително нейна е цялата криминална вина за пандемична и безнаказана корупция!

Но трябва да добавим, че макар цялата власт през тези 11 години да е безмерно виновна, все пак е неподлежащ на обжалване факт, че тази цяла, безмерно виновна за пандемичната и безнаказана корупция власт бе еднолично и авторитарно притежание на ББ.

Ето защо ако цялата власт е безмерно виновна, то ББ е катастрофично виновен за пандемичната и безнаказана корупция в България. Тази корупция като октопод е пуснала лепкавите си, отровни пипала навсякъде - държавна и общинска администрация, еврофондове, публични финанси, обществени поръчки, икономика, туризъм, енергетика, култура, спорт (с гадни метастази особено във футбола) и т.н. А командният пункт, мозъкът на октопода е ББ. Но той е такъв не само и не толкова искрено и лично (каймета, кюлчета, Барселона и какво ли още не), а като създател и най-здрава и надеждна опора, архитект и вдъхновител на цялата система на корупция в България, превърнала се в другото, в нарицателното име на Държавата!

Не бива да му се позволи да се измъкне сух от водата и да се прави, че магнитската буря не го засяга! Добре си е надробил. Народът ни по този повод е казал - Кой каквото си е надробил, да си го сърба!"Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
Радостин (преди 5 месеца)
Рейтинг: 22641 | Одобрение: 2226
Хайде арестувайте ги и да си СЪРБАТ НАДРОБЕНОТО !
Нека има справедливост !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама