Слави: ПП да се прекръсти на “Продължаваме промяната заедно с мафията”

06.11.2022 / 13:07 4

Кадър Телевизия 7/8

Слави Трифонов атакува яростно бивш наш премиер и партията му.

Гледах интервю на Кирил Петков, в което той обясняваше причините за съгласието на “Продължаваме промяната” да направят среща с ГЕРБ идната седмица. Среща, на която да обсъждат възможността за съставяне на правителство.

Гледах го как се обяснява, как се гъне, как се върти и как се опитва да отговори на въпроса “Защо?”. Защо след всички тежки думи, които изговориха той, Асен Василев и другите от “Продължаваме промяната” - за кражбите на ГЕРБ, за корупцията на ГЕРБ, за модела “ГЕРБ”, който трябва да бъде изкоренен, за престъпленията на ГЕРБ, за отвращението към ГЕРБ - защо те, от “Продължаваме промяната”, сега ще се срещат с ГЕРБ?

Та нали ГЕРБ са виновни за състоянието на държавата, та нали самите те се казват “Продължаваме промяната”, защото искат да променят наследството на ГЕРБ?

Те нали затова се казват “Промяната” - защото ГЕРБ са злото, те са доброто.

И най-важното - нали Кирил Петков арестува Бойко Борисов? Казвам, че Кирил Петков го арестува, защото той така ми написа в съобщение: “Аз арестувах Бойко Борисов.”

И след всичко това, този човек каза, че ще отиде на среща с ГЕРБ. Като в същото време каза, че спазвал предизборните си обещания, пише dunavmost.com.

В предизборните си обещания те твърдяха, че ще преборят мафията. Но сега обаче ще седнат на една маса с мафията като равни с равни. Значи, вече мафията не се арестува и вкарва в затвора, а с нея се преговаря - “за политики”.

Затова, след целия този фарс, имам актуално предложение: “Продължаваме промяната” да се прекръсти на “Продължаваме промяната заедно с мафията”, написа Слави Трифонов в личния си профил във фейсбук.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
7
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 134447 | Одобрение: 5527
ИТН като бяхте в Парламента що не изчегъркахте ГЕРБ ами хързулнахте правителството ?
Всеки да си получи заслуженото !
6
3
Дедо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18883 | Одобрение: 6268
Славейчо, ти освен песни и лакардии - нещо друго вършил ли си в твоя живот... Нали бяхте в Парламента и к'во - пълен провал и саботажи... То е много лесно от диванчето да ръсиш "умнотии ", но работа, каква работа ти лично си свършил в твоя живот... Даже и едно дете не си създал, казвам го със съжаление...
11
3
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Киро и Боко /ПП и ГЕРБ/ от самото начало са дупе и гащи. Елементарен и посредствен сценарии "добрият и лошият" на US посолството. Но абдалите чакат промяна от тия измамници и лоши актьори. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
6
1
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 345656 | Одобрение: 56096
А Има Такива Нещастници да се прекръстят на "Седя си в креслото".....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама