Слави Трифонов към Мутафчийски: генерале, майоре, професоре, докторе, чакам поне един от вас да ми въведе вечерен час

31.03.2020 / 14:21 5

Наряд по време на криза!

В тази кризисна ситуация съм безумно щастлив, че кризисният щаб се оглавява от генерал-майор, професор, доктор Венцислав Мутафчийски. Не някакъв си там лекар с бяла престилка, а генерал с черна униформа, пагони, ромбове вместо звезди. Понякога си мисля, че с тази черна униформа му липсва само качулката и една коса. Имам предвид “коса” като земеделски атрибут. И кон. Щото, ако беше на кон, с коса и качулка щеше да бъде като един от конниците на Апокалипсиса и да казва: “Аз идвам и водя Ада след себе си!”

Това коментира преди минути във фейсбук Слави Трифонов.

Ето какво пише още той: 
Откакто започна да се показва по телевизията, генерал-майор, професор, доктор Венцислав Мутафчийски все повече заприличва на един Наполеон на здравната система. Тази безапелационност, тази твърдост в изказа, този бащински поглед, загрижен за народа… Какъв лидер! Какъв водач! Какъв пълководец! Каква заплаха за рейтинга на вожда – Бойко Борисов.
Как го каза само за студентите – “хиляди студенти не се готвят да пътуват никъде”. Как съобщи само да не излизаме. Как само каза за маските. Неговите напътствия са закон за нас. Ами неговата идея – когато излизаме от вкъщи, да пускаме есемес. Искам моят есемес да гласи - “Генерале, излизам!”
Даже мисля като се връщам да пускам есемес – “Генерале, влизам!” – да знае, че съм се прибрал.
С нетърпение чакам, генерале, майоре, професоре, докторе, поне един от вас да ми въведе вечерен час. Искам също и вечерна проверка. И искам да давам наряд през ден. За да можете и ти, и вожда Борисов, най-после да бъдете начело на казарма, съставена от цяла една държава.
Рапортува младши сержант от запаса
Станислав Тодоров Трифонов.
Рапорт даден!Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Пипи (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1660 | Одобрение: 45
Славчо и да нарушиш вечерния час, ще си платиш-за тебе 5000 са нищо !Пък и нали си вече политик ще се  измъкнеш.Гледай само да не се заразиш,че си в тази възрастова група около 50 год.дето най-много ги хваща!
2
3
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 64931 | Одобрение: 8596
Жалко че някога нямаше смартфони с фото.Понеже бяхме съседи с тоя пистиняк,щеше да ви е забавно. Дълъг простак с джинсови риза,яке ,панталони,испански каубойски ботуши ,а джинсите втъкнати в тях,опашка на иначе рехава коса и.... фуражка с капси като в най-добрите гей списания. Същия мачка сандвич със салам Камчия от караваната зад блока и си записва местните отворковци какви лафове ръсят,а после заедно с Въргала ги плещят по телевизора..... лешпер.
3
5
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 42415 | Одобрение: -5275
Млад' сержант Трифонов, падни в локвата! Пълзешком, напред!
7
2
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 41458 | Одобрение: 15188
И на мене,взе да ми писва от генерала и другите до него.Ако знаеха какво правят,щеше да е по-добре.
1
7
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 64931 | Одобрение: 8596
Ало,говори Учиндол.Да беше поне завършил виолата та да знаеш какво е диплома бе селяндур дълбок. Де па все докторите не ви 'аресват.Кат'си много умен лекувай ти. Нещо пак си объркал белото.И кой вися цяла година във ВМА ...полезнийо?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik