След 7 месеца ремонт на улица "Подвис" във Варна новият тротоар се сдоби с мистериозна траншея

02.02.2024 / 14:08 1

Виждам те КАТ Вн / Ал. Пенчев

Част от положения преди месеци асфалт върху тротоарите край ул. „Подвис“ е премахната, пише "Морето.нет". Нарушаването на целостта на мазилката предизвика истинско недоволство у варненци, които проявиха огромно търпение, докато се работеше по обекта и сроковете за завършване не бяха спазени. Пост на Александър Пенчев в групата „Виждам те КАТ - Варна“ с фотоси, показващи нагледно ситуацията, стана повод за десетки коментари.

„Е .. след 6-7 месеца ремонт на ул. Подвис .... започна дългоочаквания ремонт на ремонта. Трудно е човек да го възприеме.“, пише варненецът. Под публикацията му се изказва мнение, че може би се касае за поставяне на тактилни плочи. Други шеговито посочват, че може би някои от операторите си прекарва кабели.

Шефът на общинската дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ Петър Гърбузов коментира, че отстраняването на асфалта се налага заради некачествено изпълнение на обекта. Ремонтните дейности ще бъдат изцяло за сметка на изпълнителя. По думите му не се касае за прокарване на комуникации. Посочи, че на места има прекъснати кабели и то пак по вина на изпълнителя.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
kjk (преди 2 месеца)
Рейтинг: 37082 | Одобрение: 4242
Подготвяме се за война с Русия съгласно препоръките от ЕС и НАТО,това не е траншея,а окоп в начален стадий!!!Ухилен:devil:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама