След призива на Радев НСО да свали охраната на Доган и Пеевски Атанасова от ГЕРБ скочи: Да обсъди и застрашеността на Радева

09.07.2020 / 09:24 5

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова обяви, че Националната служба за охрана (НСО) охранява и съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева. Тя написа пост по темата във фейсбук.

"И тъй, като щял да се свика "Комисията", може да обсъдят и конкретната застрашеност на Радева.
ЗНСО
Чл. 22. (1) При конкретна застрашеност на лицето в мирно време по решение на комисията по чл. 23 се осигурява охрана на:
1. лицата по чл. 21, ал. 1 и 2;
2. народни представители;
3. членове на семействата на лицата по чл. 20, ал. 1;
4. други лица, свързани с националната сигурност, посегателството спрямо които би подронило, отслабило или създало затруднения на властта в Републиката", коментира Десислава Атанасова.

Вчера държавният глава обяви, че ще иска да се преразгледа охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Настоя, че решенията за охраната на НСО е на изпълнителната власт. От правителството обаче напомниха разпоредбите в закона, като откроиха, че началникът на службата се избира и назначава само от президентът.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Дедо (преди 3 години)
Рейтинг: 16074 | Одобрение: 5544
Чичо, щото напоследък, всъщност доста отдавна, постоянната позиция на нашите Управници пред тия Двамата е " партер " (термин от борбата )...
6
0
Чичо (преди 3 години)
Рейтинг: 43352 | Одобрение: 6487
Бре, всички гербераси се хвърлиха да бранят Пеевски и Доган. Защо ли ?
3
2
Blue hills (преди 3 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Палче, Крис
5
0
vladimir (преди 3 години)
Рейтинг: 3287 | Одобрение: 697
десо,мухо такава
6
2
kris (преди 3 години)
Рейтинг: 307927 | Одобрение: 45542
[url=https://ritnikotkata.com/vicove/11387]Ако попитате една муха дали е виждала цветя там, където е летяла, тя може да ви каже следното: "Не съм виждала цветя изобщо. Но от друга страна, в канавката е пълно с лайна." Основното, което ще научите от мухата, ще бъдат историите за това в какви купища боклук е прекарала живота си да се рови. Ако решите обаче да попитате някоя пчела - дали е виждала мръсотия около себе си - тя сигурно ще ви даде такъв отговор: "Мръсотия? Не съм видяла такова нещо, никъде. Всичко, което съм откривала наоколо, са множество благоухайни цветя!" Винаги ще има такива, които дори в цъфтяща зелена поляна ще открият най-неприятната част от нея и ще се валят в мръсотията там завинаги. Но има и други, които винаги ще търсят и ще успяват да откриват онова малко късче красота, което може да се намери дори в блатото, и ще прекарат времето си, съсредоточени върху духовната храна, което им предлага то. В живота винаги намираме това, което търсим. [/url]
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама