След публикация в „Петел”: Запълниха дупка в локално платно във Варна (снимки)

09.10.2018 / 15:53 4

По-малко от ден, след като „Петел” публикува сигнал на читател за досадна дупка между двете настилки (стара и нова) в локалното платно на бул. „Левски и ул. „Ян Палах” №10, проблемът беше отстранен.

„Днес сутринта работници вече ремонтираха тази дупка, за която ви писах вчера. Имаше един автомобил спрял върху нея, който се наложи да пренесем на ръце, но все пак им осигурихме фронт за работата. На място чакаха машини с асфалт”, написа ни читателят и изпрати снимки.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Псевдо Държава (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Как ще налагат глоби, като фирмите са техни.
3
1
И аз да питам (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А 20-те квадрата на кръстовището до ХЕИ кога? Забавят трафика, трошат се колите и т.н. Да не споменавам, че новата разделителна ивица е стеснила пресечката и автобусите (особено съчленените), както и големите камиони се гърчат като червеи за да преминат...
7
1
Bai Vasil ot Vinica (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ако може и след публикация на Петел да сложат светофар на кръстовището на Генерал Колев където се кръстосва с Царевец (ъгъла на Ветеринарната),нека Петел се разходят и направят няколко снимки.На 23.09.2018 един голф се заби челно и от тогава няма светофар и стои само един стълб.Най интересното е че на няколко крачки по надолу е кметство Приморски и явно на никой не му пука.За какво плащаме данъци бе бастуни???
10
0
Пешо от Виница (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само не мога да разбера едно: Защо винаги трябва да се ръчкат контролиращите органи от Общината да си свършат работата? Много е простичко..., идваш, проверяваш, констатираш ,че нещо не е направено и тряскаш глоба от 100 000 лева на фирмата-изпълнител  и....всичко ще  е "ОК". Да, но Не....Защо тогава не се прави? Отговорът се крие в двете възможности: 1. И фирмата и Общината са се уплели като свински черва в подкупи и корупция и затова Общината е в наведено положение пред фирмата 2. Общинарите си могат толкова -тъпи дебили , които само лапат заплатка. Ако имате друго обяснение, то моля да ми кажете , нали съм си тъп....и не мога да се сетя за друго.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама