След репортаж на "Петел": Всяко пренареждане на плочките в центъра е за сметка на изпълнителя, обяви Портних

17.12.2014 / 17:13 11

Всяко пренареждане на плочките в центъра на Варна е за сметка на изпълнителя и това ще продължи, докато обектът не получи одобрение от  всички, заяви кметът Иван Портних. Проблемният участък от 200 м, в района на Дупката, няма да бъде приет, докато не добие подходящия вид. Както "Петел" вече писа, във въпросния участък паветата могат да бъдат извадени без особени усилия.

Санкции категорично ще има, но те могат да бъдат наложени след цялостното приключване на договорените дейности, което се очаква да стане през пролетта, допълни кметът.  Той припомни, че ремонтът се извършва по европейски проект със строго определени регламенти.

След  Нова година при подходящи метеорологични условия освен ремонта по бул. „Княз Борис I“ и площада, ще започне и вторият етап от обновяването на централната градска част - на улиците „Сан Стефано“, „Преслав“ и участъка от хотел „Черно море“ до входа на Морската градина. Средства за това се очакват от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.  

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Кубрат (преди 9 години)
Рейтинг: 272 | Одобрение: 42
Става Владимире щото го позволяваме ,ако е на всеки у КЪЩТАТА ше стане ли? Ама това си е наща къща и кат са неглежира требе да се удря по кокалчетата мисля.Тез плочки - терен- сме си ги платили ма цена да не се спъваме и пребиваме в тях.
6
2
bosh (преди 9 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
До Аз: Ей тиквеник, проекта не е сбъркан, защото в цял свят се редят такива павета и проблеми нямат. Изпълнението е калпаво, както и конкурса е левашки, след като са допуснали такава некадърна фирма да ги слага.
1
2
Horoskopi (преди 9 години)
Рейтинг: 733 | Одобрение: -62
Хубаво, че е петела да кукурига ;)
Всички хороскопи на едно място Хороскопи - Хороскоп 2015 - Оракул - Блог - Да науча
1
2
Мода Стил (преди 9 години)
Рейтинг: 1461 | Одобрение: -729
1
3
Владимир (преди 9 години)
Рейтинг: 823 | Одобрение: 8
тоест няма и да ги барнат повече, поне по нашенско така става

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама