Снайперисти пазят политиците в "Александър Невски" при поклонението на д-р Желю Желев! Пристигна дъщерята на президента!

01.02.2015 / 11:34 3

Снимки: Пиер Петров

Снайперисти ще застанат на пост около храм-паметник "Александър Невски" по време на поклонението пред тленните останки на д-.р Желю Желев, научи ПИК.

Служителите на специалните части и колегите им от НСО ще обезпечат охраната на първите мъже и жени в държавата, които ще пристигнат на мястото.

Траурната церемония, която ще се води от патриарх Неофит, ще започне точно в 12 часа и се очаква да бъде почетена от Бойко Борисов, Цецка Цачева, Росен Плевнелиев, както и от много техни колеги от цяла Европа.

Президентът на Македония Георге Иванов, ръководителят на председателството на Босна и Херцеговина Младен Иванич, президентите на Албания – Буяр Нишани, и на Косово – Атифете Яхага са потвърдили, че ще дойдат да се сбогуват с д-р Желев.

В храм-паметник "Ал. Невски" вече са Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита.

Представителната гвардейска рота вече е заела мястото пред мястото на поклонението.

Приди минути в храм-паметник "Александър Невски" влезе дъщерята на Желев - Станка Желева.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
2
Losh (преди 9 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Снайперисти пазят , защото си отиде един добър човек , заобиколен от зверски лоши хора на погребението си , и всеки присъстващ там знае колко струва спрямо поклонника и е взел мерки за газа си , преждевременно да не поема път към отвъдното . . .
4
0
Svetla Nikova (преди 9 години)
Рейтинг: 227 | Одобрение: -118
Много ценни

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама