Солетите ХРУС-ХРУС изкушават с нов натурален вкус

17.11.2017 / 16:07 0

Най- продаваната марка солети у нас Хрус-Хрус пусна на пазара два нови продукта с уникален вкус. Те са произведени с краве масло и хималайска сол и притежават неповторими хранителни качества. В магазините ще ги разпознаете по тревисто зелената опаковка и превъплащенията на любимия Зайо – като Зайо Тенисист в продукта за деца и Зайо Голфър в продукта за възрастни.

Производството на натурално чисти и здравословни продукти е основата, на която развиваме нашия бизнес. Те се отличават с истински и естествен вкус, защото са изработени от специално подбрани пшенични брашна, създадени по традиционни български рецепти.

Вложените суровини гарантират натуралния произход на нашите продукти. Те са с натурални пшеничени брашна, екологично отгледана пшеница и проверен произход на суровиините. И без консерванти, хидрогенирани мазнини, ГМО.

Ето каква е тайната на уникалния вкус който се появява с новите два вида солети на пазара:

Хрус-Хрус“ – натурални, клисик

 Солети „Хрус-Хрус”- натурален вкус Класик“ с краве масло и хималайска сол са произведени от пшенично брашно тип 700 – натурално (собствено производство), мая хлебна пресована, краве масло с произход Германия , което пpитeжaвa цeнни биoлoгични и вкycoви кaчecтвa. Кравето маслото включвa в cъcтaвa cи бaлaнcиpaн кoмплeкc мacтни киceлини, cъдъpжaщи знaчитeлнo кoличecтвo фocфaтиди и мacтнopaзтвopими витaмини, които лесно се усвояват от организма. Хималайската фина и кристална сол е 100% чист натурален продукт, съдържа над 97% натриев хлорид и редица жизнено важни минерали и елементи за човешкия организъм, които са в усвоима йонна форма. Това са калий, калций, магнезий, фосфор, а розовият й цвят се дължи на съдържащото се в нея желязо. Съдържат още слънчогледов лецитин и амониев хидрогенкарбонат.

Хрус-Хрус“ – натурални, за деца

Солетите „Хрус-Хрус” – натурален вкус За Деца“ с краве масло и хималайска сол, имат същия състав на вложените суровини, но съгласно изискванията за здравословно хранене, са с по-ниско процентно съдържание на натриев хлорид (сол).


 

С новите си продукти Хрус-Хрус отговаря на предизвикателствата на съвременната пазарна среда. Разнообразието, което осигуряват продуктите в сегмента, е изборът от който се нуждае модерният човек. Натуралните солети с краве масло стават част от голямото семейство на марката Хрус-Хрус, която вече предлага асортимент от 11 различни вкуса.

Марката „Хрус-Хрус“ е собственост на “Млин 97” АД - сто процента частна компания, водещ производител в хлебната промишленост на страната . Голямата конкурентноспособност на бизнеса на компанията се определя от затворения цикъл на производство, тъй като дружеството има собствен зърнодобив и притежава мелница, оборудвана от световния лидер в бранша, немско-швейцарската фирма “BUHLER”AG. Разполага още с модернизирана база за производство на солети, оборудвана с високотехнологични машини HASTAMAT Gmbh. Всичко за компанията, продуктите и дистрибуторска мрежа, може да откриете на сайт www.mlin97.com

 

* публикация

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама