Соломон Паси: Русия показа, че не е толкова силна

25.02.2023 / 11:08 8

кадър: БНТ

Никой не е имал за цел да прави Русия слаба, просто Русия показа, че не е толкова силна, както беше изграден нейният образ. Русия показа едно от най-грозните лица на диктатурата - агресията. Това заяви Соломон Паси в "Денят започва с Георги Любенов".

Кремъл е извършил 21 агресии само в Европа, допълни бившият външен министър.

По думите му всички тези агресии са съпроводени с пропаганда и фалш, която напоследък е сведена до това, че НАТО се разширява и те се плашат.

Паси сравни членството в НАТО като да си сложиш охранителна система вкъщи. Коментира, че причинно-следствената връзка е обратна - Русия е агресивна не защото НАТО се разширява, а НАТО се разширява заради руската агресия.

Според него "на мишената" на Кремъл са Молдова, Грузия, Казахстан, Армения.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 150536 | Одобрение: 29236
Не си спомям вече, дали Медведев или някой друг го беше казал на натовците - На вас ще ви свършат хората, преди на нас да ни свършат патроните!...:devil::devil::devil:
6
1
Off Road (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21283 | Одобрение: 5503
Жалък и смешен. Къде е, нека извадят и Пухльо, той поне е само смешен.
8
1
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 329845 | Одобрение: 51710
Никой не е забелязал Русия да се разширява......Разширява се НАТО и едната причина за войната е желанието на НАТО да стъпи в Окрайна - буферната зона за която се бяха разбрали със СССР. И който твърди, че Русия щяла да напада този или онзи е идиот.....И да, всички виждаме, че НАТО е по-силно......Виждаме го и го знаят всички......! Само САЩ имат 14 пъти по-голям бюджет......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
1
zorkooko (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5038 | Одобрение: 848
Абе близач - русия не силна - ама виж колко си ограничен - Русия води война срещу цял свят и още не и са свършили силите а твоята братска  америка търси къде да се намеси да си продаде оръжията като алчни копои
zorkooko
5
1
Голям праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33961 | Одобрение: 5556
А бе стига стше реанимирали този плашипутак!!! "Кремъл е извършил 21 агресии само в Европа"?!?!?!?!?!? Защо не посочи примери?!?!?!?!?!? Просто няма как!!! А този не помни ли, КОЙ ИЗБИВАШЕ ЕВРЕИТЕ?!?!?!?!?
6
1
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 150536 | Одобрение: 29236
И да не забравяме все пак, че Русия НЕ ВОДИ ВОЙНА! А специална операция! Хора, които не са служили не могат да направят разлика между двете понятия...8-) Това, че се стреля и има разрушения дава матершал само на безмозъчните, надупени лигльовци да рЮват, колко било ОжасТно...Все пак Русия НЕ ЖЕЛАЕ да УНИЩОЖИ Украйна!!! А да смаже фашистите и нацитското ръководство. Нали се досещате, мили ми хленчещи "евро - нато - американо" надупени "псевдодемократчета", че ако водеше ВОЙНА, досега да е изтрила цялата държава от лицето на земята, ФИЗИЧЕСКИ! Без да жали нищо и никого!!! И вторият интересен момент - в спецоперацията НЕ УЧАСТВА редовна руска армия!!! Воюват наемници и резервисти! Ако беше вдигната армията - сега нямаше да имаме предмет за разговор...:wassat: А петлите винаги трият постовете на "нетолерантните"!...Болест
4
1
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 145621 | Одобрение: 22996
и как точно не е толкова силна??? все пак зад украйна стой нато ес и сащ. не е като украйна сама да се бие със собствени сретства. освен това русия изпрати 100000-200000 армия срещу няколко милиона украинска неизсестен брой затворници наемници и местното насилствено мобилизирано население.
4
1
desperado_07@abv.bg (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7163 | Одобрение: 693
"Петел" що изтрихте коментара на "Серж"? Нямаше обидни квалификации за еврейчето. Колегата просто беше изразил мнение. Ако не беше Русия от кожата на баща му на Соломон щеше да стане страхотен абажур,който да виси в канцеларията на някой Немски офицер.
Не бъркайте добрината ми със слабост

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама