Sony променя името си, извършва преструктуриране

01.07.2020 / 01:34 0

technews.bg

снимка: Sony

Японската корпорация Sony планира да промени името си и да извърши мащабно преструктуриране. От 1 април следващата година компанията ще се нарича Sony Group, бе решено на среща на акционерите, за която съобщава Nikkei Asian Review.

„Решихме да променим името на Sony Group, за да се възползваме от разнообразното ни портфолио и да продължим развитието на бизнеса си”, заяви изпълнителният директор Кеничиро Йошида. Анализаторите очакват, че промените ще са от полза за японската компания.

Sony получи сегашното си име през 1958 г., когато основателят Акио Морита обмисляше навлизане на международния пазар. Според Кеничиро Йошида, смяната на името на Sony Group представлява нов етап в развитието на японската компания.

Критиците отдавна отбелязват, че Sony страда от подценяване, тъй като името на компанията е силно свързано с инвеститорите на пазара на електроника, докато в действителност тя има по-широк спектър от дейности. Промяната на името на Sony Group трябва частично да реши този проблем и да привлече инвеститори, които не са обременени със стереотипни идеи за бизнеса на компанията.

 

Цялата статия ТУКСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама