Спартак държи силен коз за успехи

17.08.2022 / 10:17 3

Снимка Фейсбук, Спартак Варна Фотос

Това ръководство на Спартак в лицето на Павлин Николов и Асен Миланов вече влезе в историята, тъй като по време на тяхното управление двамата сбъднаха мечтата на поколения спартаклии клубният стадион и базата да са в изцяло завършен вид.

Сега Спартак разполага едновременно с приятно изглеждащо съоръжение с електрическо осветление и база с три прекрасни терена – два с изкуствено тревно покритие и един с естествено.

Така че това, че никой не заби един пирон на „Локомотив“ с години, а теренът на „коритото“ се кърпеше и по трибуните храстите наподобяваха на джунгла, е само един неприятен спомен, който остава в миналото.

Тук е редно да отворим скоба и да напомним, че заслугата да се извърши основния ремонт на стадион „Спартак“ с държавни и общински средства, е на предишното ръководство и феновете, които се пребориха имотите на клуба да бъдат върнати. Но пък сегашните ръководители поставиха черешката на тортата – осветлението, със свои средства. Редно е да припомним също, че реновирането на „Локомотив“ се извърши съвместно от ръководството на клуба и общината, но в крайна сметка се случи.

Докато съсобствениците привеждаха стадиона и базата във вида, в който те трябва да изглеждат, те продължиха да инвестират и в отбора. Да, на този етап резултатите и играта на спартаклии не са такива, каквито се искат на шефове и фенове, но Спартак държи силен коз за бъдещи успехи и той се нарича Павлин Николов. Или по-точно Павлин Николов и неговият финасов ресурс, който ще позволи да се привлекат нужните нови играчи и подходящия треньор, за да заиграе Спартак печелившо.

Дошъл преди 15 месеца при „соколите“ по покана на тогавашния собственик Асен Миланов, който еднолично издържаше клуба, Павлин Николов показа, че е приел Спартак както за лична кауза, така и откъм финансиране в инфраструктура, организационно и спортно-техническо отношение.

Така че бъдете убедени, че ако тези нови 15 попълнения до момента не допринасят за постигане на желаните резултати, до февруари те може да минат 30, но Павлин Николов няма да се спре в стремежа да води Спартак нагоре. Защото знае, че когато работиш правилно и със страст, и си отдаден на това, което правиш, усилията рано или късно се възнаграждават, колкото и футболът да е нелогична игра понякога.  

На първо време целите са за стабилно присъствие на „соколите“ в групата на майсторите, а после стъпка по стъпка бизнесменът ще следва своя тригодишен амбициозен проект, който вече е обявил пред фенове.

Недко Петров, petel.bgЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
5
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Ще се оправите я, де ще ходите. Вие травеститите-маргинали сте оправни. Идеш на Крушките, лапнеш три пишки, изкараш 15 кинта, вземеш си дюнер, айранче и пакет Фемина - и готово, за днес стига, утре пак същата процедура. 😏 Оправни сте вие, оправни. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
5
13
KRISTINCHO (преди 1 годинa)
Рейтинг: 40888 | Одобрение: -397
КОЛЮ нали Вие имате парички за ЕКЛЕРИ. Нас не ни мисли, все някак си ще се оправим.
Нищо добро не те чака, ако в двора ти влезе КОМУНИСТ, ЦИГАНИН или КОЗА.
2
0
колю (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7810 | Одобрение: 1285
дано и паричките да стигнат...
може и по-добре

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама