Спартак с първа тренировка след 60-дневна пауза

19.05.2020 / 15:28 1

Снимка: фейсбук

Представителният отбор на Спартак (Варна) поднови тренировки след 60 дни пауза заради пандемията, стана ясно от информация на официалната страница на клуба във фейсбук.

За първото занимание старши-треньорът изведе на терена в местност Батова 22 души, които тренираха в групи, спазвайки разпоредбите на РЗИ.

Новите попълнения при "соколите" са Тугай Неджет и Емре Севим, а на проби са Ивелин Кузманов и Кристиян Калчев. В подготовката се включиха и шестима юноши на клуба - Георги Дичев, Мартин Янакиев, Велислав Боев, Алеко Димитров, Тодор Кулев и Цветомир Иванов. От чужденците тук е руснакът Святослав Вател, а Джеричио Валантайн и Лионел Самба ще се присъединят през юни.
Ето и футболистите, които тренираха днес: Янаки Смирнов
Венцислав Гурков, Кристиан Върбанов, Ивелин Ангелов
Тугай Неджет, Емре Севим, Георги Ставрев
Християн Славов, Ивайло Русев, Стефан Иванов, Ибрям Ибрахим
Ивелин Кузманов, Кристиян Калчев, Георги Дичев, Мартин Янакиев, Велислав Боев, Алеко Димитров, Тодор Кулев, Цветомир Иванов, Святослав Вател, Мирослав Георгиев,
Николай Томов.

Отборът ще тренира всеки ден, като са планирани и двуразови занимания. На тренировката днес присъстваха и всички треньори от академията.

Междувременно семейството на Спартак Варна се увеличи с още един малък "сокол", след като членът на УС на клуба Красимир Кузманов стана баща на момченце.

ФК Спартак Варна честити на щастливото семейство и поздравява Краси, неговата съпруга Мария и прелестната им дъщеричка, вече кака, за прекрасния дар! Нека малкият Райън расте здрав и носи само усмивки и поводи за гордост."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
на светло (преди 6 дни)
Рейтинг: 2614 | Одобрение: 544
нека да тренират, ама пари има ли?
за сега - добре!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама