Спартаклии заляха Севастопол. Феновете празнуват 100-годишния си юбилей (снимки/видео)

28.08.2018 / 18:26 48

Огромен брой Спартаклии заляха площад Севастопол в центъра на Варна, където е сборният им пункт за стартирането на празненствата по случай 100-годишния им юбилей. Фенове от няколко поколения, бивши и настоящи футболисти и легенди пеят песни, развяват знамена и скандират името на любимия си клуб.

Те тръгнаха на шествие от центъра на Варна към Операта, където ще са същинските празненства. Сред множеството са баскетболната легенда Тодор Стойков, легендарния вратар Радостин Станев, шефът на клуба Калименов, бившият президент Николай Ишков, Мартин Зафиров и др."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
fox81 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1885 | Одобрение: 480
Ей боклук, искаш ли да се срещнем в някоя зала да ти обясня колко сме били. Паткан си ти, освен, че си и боклук!
Винаги верни!
3
2
fox81 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1885 | Одобрение: 480
Зелените проститутки по- известни като Еклери, няма какво да правят и пускат злобни коментари под единственият отбор с фенове във Варна.  Да се знае Варна има един отбор с фенове, и вчера се видя кой е той, другото са някакви подлоги, които бягат когато видят синя фланелка или шал. Пеят смешните песни на смешния стадион и когато се съберат 50 човека стават много смели, защото са наясно, че пак ще се съберат толкова гниди чак на следващия голям мач. Мишки, ние на мач в Добрич и Търговище сме повече, отколкото вие на зеленото си нещо наречено стадион!
Винаги верни!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама