Спечелете КЕМПЕР изработен специално за вас

28.06.2017 / 21:21 0

„МАСИС ТРЕЙД” ЕООД  ви дава уникалната възможност  да спечелите кемпер с чисто ново оборудване, изработено специално по ваш вкус. Единственото условие е да участвате в томбола, след като закупите "MASIS ТЕНИСКА". Останаха само 1300 броя,  ако искате да спечелите мечтания кемпер побързайте и си поръчайте тениска. Победителят сам ще избере цвета на материалите, с които да бъде оборудван неговия кемпер.

Кемперът е идеален вариант за великолепна семейна почивка с деца. Пътуването с кемпер дава свобода и комфорт. Имате възможност да откриване нови места и да се наслаждавате на забележителности обикаляйки в страната и чужбина със своя собствен дом. Пътуването с кемпер дава възможност да почивате сред природата, без да ви се налага да спите в палатки.  Имате всички удобствата - кухня, баня, спалня, телевизия и същевременно сте в движение. Подарете на семейството си спокойствие и свобода при пътуването до вашата следваща дестинация с кемперите на „МАСИС ТРЕЙД” ЕООД.

Вашият кемпер ще разполага с 4 места за сядане и спане, мека мебел еко кожа и алкантара, луксозни мебели, ротиращи предни седалки, кухня с газ и мивка Thetford, хладилник с фризер Thetford, бойлер, баня и WC Thetford, газова печка Truma, озвучителна система Pioneer, RBG LED осветление, тягов акумулатор 100Ah и инвертор 12/220v 1000w. 

„МАСИС ТРЕЙД” ЕООД  е варненска фирма за изработване на кемпери от бусове. Всеки, който иска да се сдобие с подвижна къща на колела, трябва да предостави своя бус, без ограничение на годините, и да си поръча оборудване за кемпер. Цените започват от 16 000 лева и нарастват в зависимост от екстрите, а срокът за изпълнение е 45 дни. „МАСИС ТРЕЙД” ЕООД има лиценз за издаване на талон и регистрация на кемпери.

Притежаването на Кемпер е едно Върховно удоволствие. Да прекараш незабравими почивки с най-близките си хора, където поискаш. Без резервации и загуба на време. Днес си на море, утре на планина!

Адресът на „МАСИС ТРЕЙД” ЕООД във Варна:

ул. „Петко Стайнов” №12, 11 а.

Телефон за връзка: 0878 138 090  

Сайт на фирмата: www.masismobile.eu 

 

 

*Реклама 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама