Спешно е! Родилка от Бургас се нуждае от кръв, за да прегърне близначетата си

12.10.2017 / 16:41 1

УМБАЛ-Бургас призовава всеки, който има възможност и желание да помогне за спасяването на родилка, която е в тежко състояние. Жената е родила преждевременно близнаци, като в момента има нужда от кръвопреливане. Лекарите от болницата полагат всички грижи за родилката и бебетата, пише "Флагман".


Всеки, който дари кръв, ще помогне за по-бързото възстановяване на жената и това ще й даде възможност да прегърне своите деца.

Желаещите могат да дарят кръв в Отделението по трансфузионна хематология (Кръвния център), от 7,30 до 14,00 часа, на първия етаж на ДКЦ 1.

Кръводарителите трябва да са на възраст от 18 до 65 години, да носят личната си карта със себе си, да не са давали кръв в последните 60 календарни дни и да са в добро здравословно състояние.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Сиси (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Посочвaйте в тaкивa случaи именaтa нa нуждaещият се и кръвнa групa с резус фaктор! Моятa нaпример е много рядкa, сaмо 1,4% в светa и нямaм нaмерение дa я подaрявaм зa бизнес!!! Но бих дaлa директно, единствено и сaмо нa родилкaтa aко е същaтa кръвнa групa кaто моятa! В тaкивa случaи се възползвaт лекaрите и зa бизнес с кръвни плaки и т.н.! Посочете именa и кр.групa+резус!!!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама