Спецсъдът е получил 3300 искания за подслушване

14.03.2019 / 18:36 4

От Специализирания наказателен съд са били искани най-много специални разузнавателни средства (СРС) – 3300 от общо около 4500 заявления за цялата страна, отчетоха от съда.

Това се дължало на факта, че освен делата срещу организираната престъпност и делата за тероризъм в него се гледат и т.нар. корупционни дела, пише "19 минути".

На въпрос защо след като в доклад на Държавния департамент се казва, че правителството разполага с механизми да разследва и наказва злоупотребите и корупцията, безнаказаността продължава да представлява проблем, новоизбраният председател на Специализирания наказателен съд Мариета Райкова отговори:

"И вие сте забелязали, че в обществото има едно неудовлетворение от работата на съдебната власт въобще. Но виждам какви усилия полагат колегите ни да се справят с големия обем дела и желанието им съвсем точно да приложат закона, обективно и изцяло върху доказателствата, които са събрали, като се абстрахират от всякакви странични влияния. Полагаме ги тези усилия, не казвам, че сме се справили".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
7
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 151495 | Одобрение: 59090
Ааааа, да......Някой път бях и по-циничен.....Казвах : Другарю Майор, да ти го туря в ушенцето, а на жена ти около гъзенцето......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
4
ДИВАКА (преди 2 месеца)
Рейтинг: 28214 | Одобрение: -1021
ГУЛИЯТА ,КАК МЕ ЧУВАШ..АЗ СЪМ ДОГАН..АЛО ,НЕ СЕ ПРАВИ ,ЧЕ ИМА СМУЩЕНИЯ ПО ЛИНИЯТА..ИСКАМ СИ 11 МИЛИОНА..ОБЕЩАЛ СИ..НЕ СИ ВЪРТИ НАСРАНИЯ ЗАДНИК..ПОМНИ БУНОВО И НЕ ЗАБРАВЯЙ ЗА КОСОВО..ТИВА ,ЧЕ СИ ОТ ИНТЕРПОЛ,МЕ БОЛИ .УРА..АЗ СЪМ ОТ ЦРУ..И КАКВО..НЯМА ДА ПЛАЩАШ ЛИ..ДО ПОНЕДЕЛНИК В МОЯТА СМЕТКА..ЗНАЕШ  МНОГО ДОБРЕ..  ИзплезванеУсмивкаУхилен ПОДСЛУШАН РАЗГОВОР..
9
7
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 151495 | Одобрение: 59090
Едно време, на времето, когато подслушваха такива "бандити и врагове на НАРОДА" като мене без разрешение, когато свършвах разговора накрая казвах : Другарю Майор, да ти го туря в ушенцето.......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама