Спипаха един след друг двама с марихуана на ул. "Калина" във Варна

12.10.2017 / 10:22 1

Във вторник около 14:00ч. , на ул. „Калина“ е извършена полицейска проверка на лицето К. К., на 26 г., от Варна, който доброволно предава пликчета съдържащи зелена тревиста маса. Лицето е задържано за срок до 24 ч. 

Направената експертиза установява, че веществото е наркотик – марихуана с тегло малко над 1,8 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

Малко по-късно отново на ул. „Калина“ е извършена полицейска проверка на лицето К. Д., на 32 г., от с. Ветрино, който доброволно предава пликче съдържащо зелена тревиста маса. Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената ЕС установява, че веществото е наркотик – марихуана с тегло под 1 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

Същият ден, около 15:40 ч., в жк „Възраждане„ до бл. 24 във Варна, е извършена полицейска проверка на лицето П. Н., на 32 г., който доброволно предава пликче съдържащо кристално вещество. Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената ЕС установява, че веществото е наркотик – амфетаминопроизводно с тегло под 1 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
... (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
1.8 гр е за два джоинта. Така за две цигари те арестуват, а като крадеш 16 млрд те величаят!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама