Споделете, помогнете! Иво има нужда от вашата подкрепа в битката с коварно заболяване

16.04.2018 / 15:31 5

Една българска майка се надпреварва с времето, за да спаси живота на сина си.

Иво има тумор в мозъка си и единственият шанс да се пребори, е да му бъде извършена спешна операция, пише dunavmost.com.

Ето и покъртителният разказ на майката:

"Здравейте, добри хора! Казвам се Христина Трифонова и съм майката на Иво.

Не съм предполагала, че ще ми се наложи някога да напиша следващите редове, но Иво има нужда от вашата СПЕШНА подкрепа!

На 23.11.2017 откриха на Иво тумор в мозъка и хидроцефалия в детската неврология в болница Св. Наум и от тогава започна нашата борба, която няма да можем да продължим без вас!

Той беше приет в Св. Иван Рилски за оперативно лечение. Оперираха го и ни успокоиха, че всичко е наред. След месец и половина настоях за нов резонанс , просто имах усещането, че нещо не е както трябва. И така и се оказа. Операцията не е била ефективна...туморът беше все още там.

Единственият шанс за лечението на Иво е нова операция, която ще върне усмивката на лицето на детето ми...

Свързахме се с Доц.д-р Герганов от клиниката INI в Хановер в Германия. Сега имаме оферта за операция на стойност 50 017.00 евро, сума непосилна за нас, а надеждата за лечението на нашето дете е огромна. В тази сума не са включени разходите за престоя и разходите на придружител.

Искам пак да виждам усмивката на сина си, а тя е най-прекрасната. Искам с цялото си сърце детето ми да оздравее и да изживее живота си пълноценно! Всеки пропуснат ден ни отдалечава от тази мечта! А на Иво безумно много му липсва училището, самостоятелността и колелото най-вече.

Затова днес ви МОЛЯ познати , приятели и непознати добри хора... Помогнете ми да върна усмивката, детството и вярата в доброто на Иво!

Подайте ни ръка днес, за да има бъдеще за Иво утре!

Вие добри хора сте нашата Надежда, защото държавата я няма за нас! Бъдете до нас в нашата битка!

Благодаря на всеки отделил дори и лев за Иво!

Бъдете здрави!"

Как да помогнем на Иво, може да видите ТУК

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Абдула Хабиба (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Добър ден Аз дойдох с голямо уважение към вас, за да предложа своето свидетелство за това, как спешно получих заем от 75 000 долара от Jessica Rojas loan, компания, специализирана в кредитирането на всеки сериозен човек, който иска да получи личен заем за бизнес или да осъществи мечта. братята и сестрите ми са много щастливи сега, помогни ми благодаря на Всемогъщия Бог и благодарение на г-жа Джесика Рожас наистина оценявам заема, който ми даде и Бог може да продължи да ви насърчава и да ви благославя, защото никога няма да ви липсва в името на Исус Амин. Моля, свържете се директно с фирмената поща или се свържете с: WHATSAPP NUMBER +2349079785567: (Jessicarojasloanfirm1998@hotmail.com) Не се колебайте да се свържете с кредитната компания Jessica Rojas сега. Много поздрави Абдула Хабиба Благодаря ти
0
1
Красимира (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тези с цветущите коментари, като се приберат в къщи да си целунат и да си прегърнат децата! Защото никой не знае какво го чака утре, тези неща стават за един ден, живота ти се преобръща и се превръща в борба!!! И тогава друга песен ще запеят! Съвет към майката: На днешно време медицината е вид търговия за съжаление. Въпросния доктор не би ви предложил нещо друго, ако операцията не е най–подходящото нещо за вашия случай! Казвам го от опит. Много зависи от вида на тумора, след като имате операция трябва да имате хистология. Ако тя е правена в Иван Рилски спешно направете втора защото техния патолог не струва. Проверете варианти за протонна терапия. Успех!
3
0
Спотлайт (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Моля без малоумни коментари. ако можете да помогнете... помогнете, но не говорете глупости. Аз се чудя а какво става с фонда за лечение на деца в чужбина ?!?!?!!?
2
2
Варна (преди 7 месеца)
Рейтинг: 40580 | Одобрение: 20785
Ракът не се лекува. Продавате надежда на хората в тези болници . в голям процент само им удължават мъките. тез дето са уж излекувани изобщо се съмнявам че са имали нужда от операции
0
3
GORKOTO DETENCE!!! (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
SLEDWACHTIJAT OBRE4EN W ewropeiska BG.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама