Сподели и спечели 50% отстъпка от програма за донорски яйцеклетки в Медицинска група Pelargos IVF – Гърция

11.04.2019 / 15:50 0

С най-голяма радост и удоволствие ние, Здравен информационен център Медикъл Караджъ, Ви информираме за своята нова инициатива „Сподели и спечели 50% отстъпка от програма за донорски яйцеклетки в Медицинска група Pelargos IVF – Гърция“.

В стремежа си да помогнем на повече двойки да сбъднат най-голямата си и съкровена мечта - да заченат своята първа рожба, ние от Здравен информационен център Медикъл Караджъ в партньорство с медицинска група Pelargos IVF – Гърция и по-специално с водещия консултант на групата Д-р Хари Карпузис (Научен директор на Pelargos IVF / Консултант на Obs & Gyn / Специалист по фертилитет), ще се опитаме да върнем усмивката на една българска двойка, мечтаеща за свой роден наследник, подарявайки и 50% отстъпка от програма за донорски яйцеклетки.

В инициативата за спечелване на наградата могат да се включат всички фейсбук последователи на ЗИЦ Медикъл Караджъ. Това, което трябва да направят участниците е: да харесат фейсбук страницата на здравния център, да коментират поста на инициативата и да го споделят.

Инициативата ще се проведе в периода: 05.04.2019 – 18.04.2019г.

Изборът на печеливш ще се осъществи между всички участвали чрез томбола в присъствието на нотариус.

Повече може да прочетете тук: https://www.medikara.bg/otstapka-programa-donorski-yaytsekletki-pelargos-ivf

Към поста на инициативата: https://www.facebook.com/medical.karaci/photos/a.479833045385589/2122127351156142/?type=3&theater

 

*реклама

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама