"Спящият пророк" Едгар Кейси предрекъл незапомнено сурова зима в началото на 2018 г., появата на нов Христос в края ѝ

13.10.2017 / 07:37 2

Очаква ни много студена зима и идване на Исус Христос за Земята през 2018 г. Това е предсказал прочутият американски ясновидец Едгар Кейси, съобщава esoreiter.ru, цитиран от Блиц.

Ще има рекордно ниски температури в САЩ обилни снеговалежи и огромни преспи. снегонавявания. Според американския ясновидец, известен с прозвището "Спящия пророк", защото в състояние на транс, напомнящо сън, е правел предсказания, американците от едноетажната Америка, които живеят в сглобяеми къщи с леки конструкции, ще бъдат изправени пред голямо изпитание. Макар че е починал в далечната 1945 г., феноменът е предсказал какво ще се случи през 2018-та. В края на идната година, според Кейси хората ще започнат да усвояват телепатията и до 2028 г. ще се окаже, че технически средства за свръзка включително и мобилните мобилните телефони ще са ненужни.

През 2018-та ще се появи отново и Исус Христос, но в образа на 9-годишно момче, което ще лекува всички болести само с поставяне на ръка на болното място. Името му бързо ще се разнесе по целия свят. Момчето месия ще бъде признат от всички църкви по света. Човечеството го чака духовно прераждане.
 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Петя (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
[table][tr][td]За идването на Исус никой не знае деня и часа .Атози Едгар Кейси вече си е получил заслуженото[/td] [/tr] [tr][td]Преди близо 6000 год Сатана излъга Ева, като оспори Божието слово да не ядът от забранения плод [/td] [/tr] [tr][td] Никак няма да умрете;[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr][td] но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите и ще бъдете, като Бога, да познавате доброто и злото.За всичките тези години БОГ ни показа как технологиите благодарение на ,което аз ви пиша но човека си остана [/td] [/tr] [tr][td]и злото.За всичките тези години БОГ ни показа че всичко може да се промени като технологии машини съоражения  но човека си остана същия бунтовен и непокорен грешник.Итака Петър попита Исус –Тогава кой може да се спаси от Божия гняв .А Исус му котговори  ;Това ,което за човека е невъзможно за БОГА е възможно Така , че покайте се за греховете и повярвайте във БОГ иначе ще погинете.Прераждането е поредната лъжа на Сатана .БОГ е любов но той е и свят и справдлив.Бъдете блгословени.  [/td] [/tr] [/table]
3
1
якошиба (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
СПОКО ТОВА Е ЗА ТАМ ТУК В ЕВРОПА ЩЕ Е ТОПЛА ЗИМАТА
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама