Сравниха постижението на Захари Дамянов с олимпийската титла на 100 м спринт

18.12.2015 / 12:16 1

Постижението на варненеца Захари Дамянов, който стана световен шампион по карате киокушин на без категории, бе сравнено с олимпийската титла на 100 метра спринт. Това направи треньорът на варненския боец - Емил Костов.


"Постижението на Захари е огромно. Това първенство в Япония се провежда веднъж на четири години. Това означава, че Захари ще е шампион на света в следващите четири години, че Варна ще е шампион на света в следващите четири години, че нашият клуб Ичи Геки ще е шампион на света в следващите четири години. Тази титла е значима колкото олимпийската в бягането на 100 метра", обяви Емо Костов, който също като състезателя си е световен и четирикратен европейски шампион.

Захари Дамянов и световният шампион по кикбокс в стил К1 Александър Петров бяха наградени днес от министъра на спорта Красен Кралев в община Варна заради страхотните си постижения през годината."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
plabov1080 (преди 4 години)
Рейтинг: 48350 | Одобрение: 3560
Браво на Захари и още по-голямо браво на Емо Костов !!!
plabov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама