Станислав Бахчеванов ще прави и шампиони по бокс в Йорк

13.09.2017 / 11:42 0

Във Варна започва активна дейност новоучреденият боксов клуб “Йорк“-Варна.

Тренировки ще се провеждат в спортната база на СК по кик бокс, тай бокс, вале тудо „Йорк“-Варна, кв."Владиславово", ул. "Димитър Дончев" Доктора;10/, училище „П.Евтимий“ от понеделник до петък: 10;00ч и от 15;00ч., групови тренировки и индивидуални с предварителна уговорка. Залата е перфектно оборудвана с два ринга, боксови чували, тренажори, бързи круши, татами, професионален таймер и всичко, което може да ви помогне да тренирате, както за удоволствие, така и на аматьорско и професионално ниво.

„Желанието ни е да развиваме бокса паралелно и с другите бойни спортове в който вече сме се доказали и да дадем възможност на младите хора и любителите на бокса да го практикуват изразходвайки енергията си и подобрявайки физическата си кондиция и освобождавайки се от стреса и нервното напрежение. В дългосрочен план целите ни са създаване на шампиони на аматьорско и професионално ниво с което да работим за престижа и името на Варна и България, както и организирайки семинари с елитни специалисти и турнири на аматьорско и професионално ни​во.

Първите турнири на който ще вземем участие с надежда за добро представяне, са кръг от държавното първенство за момчета 13-14г. в гр.Петрич , 11.10-15.10.2017 г. и кръг от държавното първенство за мъже в гр.Плевен, 08.11-12.11.2017 г.  Искам да благодаря на спонсора ни охранителна фирма “Викинг“Инс“, с чията подкрепа се надявам да материализираме нашите бъдещи цели“. Това заяви  управителят на новия боксов клуб Станислав Бахчеванов.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама