Стартира Черен петък 2020 в СОД СИЛА

19.11.2020 / 09:22 0

Охранителна компания СИЛА е първата охранителна фирма в България, която се включва в супер офертите по повод Черен петък. СОД СИЛА е създадена през 2013 г. в гр. Варна и благодарение на дисциплина и професионализъм, изгради силно доверие в очите на своите клиенти. Днес фирмата е една от бързо развиващите се в сферата на охранителните услуги в морската столица и района.

2020 г. се оказа ключова за компанията и през годината отбеляза значителен скок в своето развитие. СОД СИЛА увеличи броя на автопатрулите си на дежурство на 6 въоръжени екипа на смяна, готови да опазят живота и имуществото на своите клиенти. Също така, СИЛА предложи иновативни услуги, изцяло нови за българския пазар. И не на последно място, разшири покритието си с втори офис и автопатрулни екипи в гр. Долни Чифлик и района.

Черният петък в СОД СИЛА ще продължи до края на месец Ноември.

Може да изберете от следните МЕГА ОФЕРТИ:

Вече имате СОД? – прехвърлете своята СОД услуга от друга охранителна фирма към СОД СИЛА. БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ, БЕЗПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЯ и ПОДАРЪК 3 МЕСЕЦА БЕЗ ТАКСА

Все още нямате СОД? – Изберете СОД СИЛА – точната сигурност за охрана на вашия обект . БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ, БЕЗПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЯ и ПОДАРЪК 3 МЕСЕЦА БЕЗ ТАКСА

Включете се още сега:

Онлайн: www.sodsila.com/black-friday

На телефон: 089 666 09 09

Или в офис на СОД СИЛА:

Офис гр. Варна: ул. „Отец Паисий“ 32, офис 33

Офис гр. Долни Чифлик: ул. „Армейска" 16


 

СОД СИЛА Ви пожелава СИГУРНИ ПРАЗНИЦИ!

www.sodsila.com | Facebook

*публикация

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама