Стартира регистрацията на "Български възход"

19.07.2022 / 16:06 7

Снимка Булфото, архив

Партията на Янев стартира с регистрацията. 

Партия "Български възход" внесе документи за регистрация, съобщи Novini.bg.

Софийски градски съд ще реши за регистрацията на "Продължаваме промяната" на 5 август.

Точно преди месец бившият служебен премиер Стефан Янев учреди партия „Български възход“. Тогава той обяви, че формацията е готова да участва в избори. 

Целта на партията е устойчиво да се работи за реализиране на българския национален интерес, за сигурността на българските граждани, тяхното благоденствие, заяви бившият премиер. И добави, че партията ще работи за разбирателство между гражданите и институциите. 

Стефан Янев посочи, че неговата партия ще работи в идеологическия спектър на националния консерватизъм. 
 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
14
KRISTINCHO (преди 1 годинa)
Рейтинг: 40444 | Одобрение: -496
Да..това е поредния проект, от СЛУЖЕБНИТЕ, на Радев.
Нищо добро не те чака, ако в двора ти влезе КОМУНИСТ, ЦИГАНИН или КОЗА.
2
4
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 109728 | Одобрение: 2328
И тез се нареждат на софрата от нашите данъци, ще плюскотят още политици. Що не си работят по професиите като са специалисти ? 
Всеки да си получи заслуженото !
7
5
danx12n (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14221 | Одобрение: 3021
Само на кухата ти чутура е ясно, че Стефчо е руски проект. 😏 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
2
5
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 120859 | Одобрение: -1586
Е ,то стана ясно че не е американски,а съветски проект....
6
6
danx12n (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14221 | Одобрение: 3021
@бачо Кольо Абсолютно! План "Б" на американците. Американците така работят, без план "Б" и до тоалетна не ходят. Стефчо е русофил или родолюбец колкото аз съм китаец. Толкова е прозрачно, та няма накъде повече. 2021 г. Янев премиер: "Одобрихме план за приемане на еврото през 2024 година". 2022 г. Янев опозиционер: "Няма условия за приемане на еврото през 2024 година". 😏 Може ли с платформа „България е НАТО, НАТО е България“ да вземеш гласовете на антинатовците? Може! В бандустаните всичко може. Даже, доброволно и без принуда, да гласуваш за собствените си екзекутори. Това се нарича „Шведски синдром“. Ето как стигнахме шведите. Американците отдавна ги стигнахме - бяхме сред първите в Ирак и с последните напуснахме Афганистан. Сега сме в бойна готовност за Източния фронт - там с НАТО ще громим руснаците и ще браним братята-украинци. Не станаха ли много генералите, школувани за Варшавския договор в Москва и превербувани за НАТО във Вашингтон?! Нищо ново под Слънцето! САЩ така работят - винаги имат резервен проект! Новият проект - американския лакей Стефан Янев. Тъй като Киро Простото се издъни и това е повече от ясно. Показното отстраняване на Стефан Янев беше поредното ТЕАТРО за лов на АХМАЦИ! НАТОвски генерал да стане родолюбец? „Вълкът козината си мени ала нрава никога“, както и НАТОвски генерал! Радев измами БСП и русофилите с Крим и те го избраха, а сега на ход е същата „хватка“ на Стефан Янев - антиНАТОвски бълвоч на НАТОвски генерал! P. S. Тия полит-инженери са толкова жалки и елеметарни, та няма накъде повече. 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
7
5
бачо Кольо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 15670 | Одобрение: 4325
Поредния американски проект,като се видя че Киро тъпото не сработи.
Колкото повече,толкова повече!
6
1
:) (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
В България всеки втори с партия. Дадът е някъде по телевизията или се появиш за 5 секунди в някой мрежа и вече - прайш партия. Държавата с най-много партии на глава на населението. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама