Стажантки по медицина в Пловдив си направиха селфи по време на операция с отворения корем на пациентката

07.01.2021 / 16:33 7

снимка trafficnews.bg

Две стажантки в пловдивското отделение по акушерство и гинекология си направиха селфи по време на цезарово сечение и го публикуваха във фейсбук, съобщи trafficnews.bg. На снимката освен двете момичета се вижда пациентката с отворен корем и лекарите, които извършват операцията.

Това действие потресе пловдивчани и повдигна диспут на тема. 

„Не намирам това за нормално. Затова все има нещо забравено в хората”, коментира пловдивчанин.

Подобно поведение е неприемливо според практиката на болницата, заяви управителят на Акушеро-гинекологичното отделение проф. Петър Петров. Той обясни, че често се случва младите стажанти да са много развълнувани от присъствието си по време на интервенции,а в съчетание с непознаване на правилника, може да се допуснат подобни грешки.

„Ще разпоредя проверка, за да се уточни каква е ситуацията. Съответните стажанти ще бъдат санкционирани спрямо Правилника за вътрешния ред”, добави проф. Петров. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
kaka (преди 1 месец)
Рейтинг: 22189 | Одобрение: 3349
За какво проверка? Снимката е достатъчно доказателство.Всичко останало ще са лъжи и опит да се оневинят.Едно яко наказание и толкоз всеки греши като има безаконие и не се спазвтат правилата е нормално да си мислят ,че всичко е позволено понеже морала отдавна е изчезнал в тази държава.
2
2
ас (преди 1 месец)
Рейтинг: 57959 | Одобрение: 15589
да прав си как ги пускат с телефони в стрилна операционна. ас ако бях на мястото на жена на снимката щях да съдя болницат директора екипа и двете патки на снимката. и [url=https://petel.bg/profile/815cdf2832fee1ee12294680326f8fa4.html]MrBean[/url] да ти кажа чено още съм доволен от доктора си и избягвам болниците и лекарствата(освен тези за главоболие). ама такива хора не трява да се допускат до операциона зала освен ако не лежат те на масата.
4
1
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 51599 | Одобрение: 7669
Ас, акой ще лекува? Че са направили безмерна простотия е верно,но те подражават на силните/нормално/,а кой е най-Тулупа,даже си има карчещ и говорещ селфи сти,наречен ПР. А най-страшното е кактелефона е попаднал в стерилна операционна..
3
2
ас (преди 1 месец)
Рейтинг: 57959 | Одобрение: 15589
това е просто отвратително. тея стажантки трява да бъдат изгонени от уневерситета без право на обжалване. такива хора не трява да се допускат до мидицинско образувание. утре тя ще прави операция и тогава ако рещи да си направи селфи може да убие човек.
5
2
:) (преди 1 месец)
Рейтинг: 19749 | Одобрение: 6479
Последните месеци, тия медици от Пловдив, яко си търсят боя. Където видиш медик в някакъв скандал, все е от Пловдив. Явно това е меката на простите парчета, които си просят пердаха. 
4
1
Варна (преди 1 месец)
Рейтинг: 81636 | Одобрение: 37901
Броят на селфитата на един човек е обратнопропорционален на значимостта му за обществото, с изключение на случаите, в които от това си вади хляба. 
МУТРИ ВЪН!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама