Стефан Бурджев от БСП: Едри бизнесмени върлуваха по региони, продължава да се върти пръчката на едро

08.11.2019 / 16:51 2

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Спазването на принципите на Конституцията е причината да има синхрон между БСП и президента Румен Радев по темата за избора на главен прокурор. Това каза народният представител от БСП Стефан Бурджев в студиото на „Плюс-минус“ по Нова телевизия.

„Състезанието с един кандидат не е състезание“, коментира депутатът. Той потвърди твърденията на лидера на партията Корнелия Нинова, че срещу представители на БСП има репресии по места в страната. Той добави, че силови методи са прилагани и при изборите. „Едри бизнесмени върлуваха по региони“, коментира Бурджев. Той допълни, че и сега управляващите „въртят пръчката на едро“.

Депутатът опита да отклони въпросите по проблемите в БСП и исканата оставка на Корнелия Нинова. „Това е губене на време, във всяко предаване по телевизията се оказва, че най-интересни са нашите „вътрешнозаводски“ проблеми“, коментира Бурджев."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
555 (преди 6 месеца)
Рейтинг: 892 | Одобрение: 117
Теб кой пък те пита в какво вярваш бе,дебил албански!?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама