Стефан Рядков: Имах платена винетка, но ми сложиха скоба

29.11.2022 / 16:28 1

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова Тв

Стефан Рядков разказа интересен случай, в който се оказало, че му казали да плати глоба, след като паркирал колата си, тъй като нямал винетка. Актьорът обаче твърди, че е разполагал с такава, защото си я платил.

Спирам колата си и ми слагат скоба на гумата. Попитах защо, а те ми отговарят: Ами, вие нямате винетка. Как да нямам винетка, отговарям аз, проверете ето тука в системата. Те пак казват: няма. Влизам в сайта на Градска мобилност и показвам своята винетка. Служителят обаче настоява да платя глобата, като казва: Не ме интересува, това нищо не значи. Аз имам съответния апарат, който ми показва, че нямате винетка. В този момент пристига друга кола от Градска мобилност и човекът в нея казва: Чакайте, чакайте, свалете скобата, защото той си е платил винетката. Значи, излиза, че ако е за плащане, веднага ще намерят причина, за тях правилата са абсурд, заяви в „Пресечна точка“ по Нова Тв Стефан Рядков.

 Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Серж (преди 2 месеца)
Рейтинг: 81458 | Одобрение: 13228
И те се научиха от катаджиите - Не ме интересува! Плащай!...Гняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама