Стефан Янев издаде заповед за създаване на координационна група за кораба „Vera Su“

02.10.2021 / 20:01 5

Снимка: Булфото

Със заповед на министър-председателя Стефан Янев се създава координационна група за ситуацията с кораба „Vera Su“ в местността „Яйлата“. За ръководители на координационната група са определени министърът на околната среда и водите Асен Личев и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев, а нейни членове са: заместник-министърът на отбраната Пламен Йорданов, заместник-министърът на външните работи Василий Такев, заместник-министърът на правосъдието Мария Павлова и заместник-министърът на вътрешните работи Таня Петрова.

Възложените със заповедта на премиера функции на координационната група са да организира, координира и контролира дейностите на компетентните органи по отношение на кораба „Vera Su“, както и да събира информация за развитието на ситуацията. При необходимост е предвидено да се привличат представители на други ведомства и организации за подпомагане на дейността на координационната група като министър-председателят Стефан Янев лично ще следи дейността ѝ.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
9
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 61913 | Одобрение: -28422
Мастер, толкова могат твоите хора УхиленУхиленУхилен като куц и скопен кон са УхиленУхиленУхилен ти гласувай за тях на изборите ;)
3
0
Master (преди 2 години)
Рейтинг: 778 | Одобрение: 168
Тази група, следваше да се създаде непосредствено след инцидента, за съжаление отговорните господа проспаха момента и е срамота с това да се нагърбва министър председателя....не му е работа това.
Master
1
4
Нане (преди 2 години)
Рейтинг: 29519 | Одобрение: 5154
На зеления чорап са му платили да реди за ваксините ,за кораба парите са от друго място няма да гепи нищо
0
3
Sicario (преди 2 години)
Рейтинг: 8860 | Одобрение: -2620
Малиии, след две седмици вече ще имаме координационна група. Това трябваше да се случи в първите 24 часа. Безхаберници.
deaf forever
0
5
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 88375 | Одобрение: 130
Тъпанар, заповед издал.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама