Стефан с откровена изповед за работата си на бунището, допира със смъртта и работата при Слави Трифонов

09.11.2018 / 11:21 4

Половинката на Гала - Стефан Николов, даде откровено интервю в предаването "На кафе", в което говори за много лични и неизвестни моменти за широката общественост. Изповедта му обаче изненадващо не бе пред половинката му Гала, тъй като тя реши да предостави микрофона на Кристина Патрашкова.

В Къщата на "ВИП брадър" той разкри, че преди години е продавал ризи в подлез, но сега разказа и за другите си дейности в ранните му години. 

"Аз от 15-16-годишен започнах да работя летата, за да си изкарам пари за почивка на морето или за някой концерт. Не съм искал да тежа на бюджета на родителите ми. Работил съм по строежи, например. Още бях малък. Какво правех ли? Подавах тухли, бутах количка, вадих пирони. Работил съм и на бунището, където броях курсовете на камионите, които извозват боклука. И досега усещам миризмата на дима. Бил съм и пожарникар след казармата. Живял съм в Албания от 5 до 7 години при дядо ми и баба ми", спомни си Стефан.

Той разказа за свое рисковано пътуване като тийнейджър за концерт на U2 в Будапеща и призна откровено, че в момента не би позволил на своята дъщеря подобно нещо, въпреки, че тогава били с по-възрастен придружител.

Николов се върна назад и към момент, който си спомня с лошо - допир със смъртта. "Имам един белег на челото. Той е от ранните 20 години, когато като всеки на тази възраст исках някоя трошка, която да ремонтирам. Така един ден стоях под колата. Крикът поддаде и калникът падна върху мен. Вратът ми започна да се извърта настрани, чувах как пука. Притъмня ми, изпитвах адска болка и направо виждах смъртта. Слава Богу, до мен имаше 5-6 приятели, които в рамките на секунди повдигнаха леко колата, измъкнаха ме, и после тя падна. Имал съм и други ужасни случки, но няма нужда да занимаваме зрителите с тях", каза половинката на Гала.

Стефан разкри и нещо много любопитно - той има опит в телевизията от преди много години. "Работил съм при Слави Трифонов, предаването му се казваше "Хъшове". Имаше една телевизионна загадка, която се менажираше от Евтим Милошев. Последва предаване в Македония с името "Айде да се кладиме", българската му версия беше "Хайде на бас" с водещ Игор Марковски. Така че имам опит от преди доста години", заяви Николов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама