Stella’s BOX отново изненадаха с модерна визия и вкусове на пиците си!

17.03.2018 / 12:31 0

Пиците, направени с висококачествени продукти от италиански производители, както твърдят от Stella’s BOX, се превърнаха в новия хит в гр. Варна.

 
Пицарията предлага разнообразни вкусове и успяват да покрият критериите дори и на най-капризните клиенти.С иновативна технология на изпичане с алуминиеви решетки, се достига и златистия ефект на коричките при изпичане на пицата.Пицарията можете да откриете на адрес ул. "Македония" 102 или да поръчате доставка на сайта www.stellasbox.com . На този етап доставки се правят само в централните части на гр. Варна, но скоро пицарията ще отвори втори обект, който ще позволи обслужването на по - голяма част от града.
Още един продукт, който можете да поръчате само от Stella’s BOX. Това е ТРОЙНАТА кутия за пица - BIGBOX.Кутията BIGBOX се предлага с три средни пици по ваш избор от менюто на Stella’s BOX или от готовите предложения в секцията на сайта: www.stellasbox.com/menu/boxesBIGBOX е подходяща за поръчка, когато сте в компания с приятели, семейна вечеря или вкусен обяд в офиса. Stella’s BOX, подаряват и напитка за трима с всеки троен бокс. Новини и актуални промоции, може да получите на официалният сайт на пицарията: www.stellasbox.com или на фейсбук страницата: www.facebook.com/Stellasboxbulgaria/

 

 

* реклама

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама