Стотици виетнамски деца се водят изчезнали в Берлин от 2012 г.

20.06.2019 / 20:07 1

Снимка pexels.com

Повече от 470 виетнамски деца са обявени за изчезнали в Берлин от 2012 г. в рамките на операции срещу трафика на хора, съобщи днес полицията в германската столица, цитирана от ДПА и БТА.

Според материал на обществената телевизия Ер Бе Бе децата са били доведени незаконно в Берлин от престъпни групи и настанени в приюти, след което са изчезнали. Говорител на полицията каза, че повечето сигнали за изчезнали деца са били подадени от социални служители, които общували с тях.

Според телевизия Ер Бе Бе броят на нелегалните мигранти, идващи от Виетнам в Германия, е нараснал драстично през последното десетилетие. Трафикантите на хора прехвърлят мигранти в Западна Европа през Москва и балтийските страни, като взимат по около 15 000 евро на човек.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
NANSI (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3383 | Одобрение: 1313
ДА НЕ СА СТАНАЛИ ДОНОРИ?!?!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама