Страхотни новини от къщата на Вип Брадър!

28.09.2016 / 22:48 1

bgdnes.bg

След две седмици, прекарани в пълна изолация, Съквартирантите стават все по-близки. Понякога заради силните емоции в Къщата те намразват хора, които доскоро са харесвали, а понякога най-неочаквано се влюбват. Тази вечер ще видим неочакваните разкрития на Жана, която ще признае, че винаги е харесвала Явор Бахаров, но сега мисли, че започва да се влюбва в него.
Певицата ще получи подкрепа от най-близките си в Къщата и сватосването с актьора няма да закъснее. Как Явор ще реагира на това и ще отвърне ли на любовните пориви на Жана, ще разберем довечера .

Прозорливата Миглена ще изложи на огромна опасност тайната мисия на Емануела и Борислав. Дамата в червено ще призове Емануела да изпълнява мисията си по-искрено, защото е въпрос на време всички в Къщата да се усетят. Певицата ще се опита да не губи самообладание и да убеди Миглена, че не е права, но дали ще успее и в крайна сметка ще се озоват ли всички в лудницата, заради детективските умения на някои, ще разберем съвсем скоро.

Новата седмична мисия „Очаквай неочакваното” ще накара Съквартирантите да бъдат нащрек през цялото време. Още първата сутрин на мисията те ще бъдат събудени с Kangoo Jumps тренировка, а по-късно Ирина и Роро ще трябва да влязат в ролята на водещи на научнопопулярното предаване „Дивите животни на Нови хан”, където приликите на Съквартиранти с изключително опасни видове ще се окажат огромни. Дали това ще се окаже повод за поредните скандали в Къщата, ще разберем тази вечер.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
МоРсКи (преди 7 години)
Рейтинг: 2980 | Одобрение: 1160
Колко важни неща!!! Сън не ме хваще в последно време.
VHG

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама