Страховита градушка помля Карловско, унищожи всичко след себе си

16.05.2019 / 16:54 2

Страшна градушка помля Карловско. Градът е по-голям от орех. Засегнати са селата Богдан, Певците, Каравелово, малка част град е паднал в село Иганово. 
В оръжейницата на ВМЗ обаче, която се намира над Иганово е паднало голямо количество град, което виждате на саксийте в снимките. 


Реколтата по изброените села е напълно унищожена. Хората разчитат на кампанията за розите, а половината цвят е унищожен, казаха за Блиц очевидци.


Помлени са много лозови масиви и насажденията на много стопани. Природната стихия е вилняла около 15 минути, но е била достатъчна, за да съсипе труда на хората. 
От Каравелово съобщиха, че такова чудо не помнят и не са виждали, а покривката е колкото 3-сантиметров сняг.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
3
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 42271 | Одобрение: -47719
2
9
ДИВАКА (преди 1 седмица)
Рейтинг: 28214 | Одобрение: -1021
Рейтинг: 29608 | Одобрение: 2103 МИС ..КАКВО РАЗБИРА ДУПЕТО ТИ ОТ ПОЛИТИКА И ИКОНОМИКА..ТВОЯТА ПОЛИТИКА СЕ СВЕЖДА ДА ПРИВЛИЧАШ КЛИЕНТИ И ТИ СЕ СПРАВЯШ ДОБРЕ..НО Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАЕМЕШ С ИКОНОМИКАТА..2 ЛЕВА ЗА СВИРКА И 5 ЛЕВА В ГЪЗА..ТОВА Е НЕМИНУЕМ ФАЛИТ..НЯМА ДА ИМАШ ДАЖЕ И ЗА ЧОРАПОГАЩИ..С ТОВА БИЕНЕ НА КОЛЕНЦА..АМИ ТАКИВА ПОДСИЛЕНИ ЧОРАПОГАЩИ НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ.. ПОМИСЛИ..[img]https://static.petel.bg/img/emoticons/tongue.png[/img][img]https://static.petel.bg/img/emoticons/smile.png[/img][img]https://static.petel.bg/img/emoticons/grin.png[/img] АБЕ ТИ ОБЕДВА ЛИ..ДА ТИ ДАМ ДА ЦИЦНЕШ МАЛКО ТОПЛО МЛЕКО..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама