Страшен разказ на една Българка, която е насред драмата в Париж! Военно положение е!

09.01.2015 / 16:59 3

Българка, намираща се на по-малко от километър от еврейския магазин в Париж – сцена на заложническа криза, разказа пред TV7 какво се случва в момента около нея. „Над главите ни непрекъснато кръжи хеликоптер. Улиците бяха препълнени с полицейски коли. Положението хич не е приятно“, каза Ралица Джарова.

По думите й, обстановката е като при военно положение. Хората са доста изплашени, особени при мисълта, че терористите са тежко въоръжени, включително и с гранатомети, и не се знае в коя посока могат да отидат изстрелите им.

Джарова все пак се надява, че полицията ще си свърши работата и ще бъдат избегнати по-големи щети. „Разбира се, че ни е страх“, каза тя и добави, че това не бива да продължава така, пише "Блиц".

Снимка: REUTERS

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ВСЯКА МИНУТА В "ПЕТЕЛ"!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Владимир (преди 6 години)
Рейтинг: 823 | Одобрение: 8
това е пример за безмислена статия. нищо съществено не се казва, само се всява паника. пожелавам на всички там да са добре, а терористите съвсем скоро да се преселят в талибанския си рай, късето ги чакат много пари и по 100 девственици на калпак, на цялата останала сган от талибанска държава пожелавам спин и ебола.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik