Страшен скандал в Ню Йорк! Дисквалифицираха Хасан и Ибрахим

15.07.2015 / 07:57 7

Организационният комитет на “Американ протеже” е изпратил писмо до близнаците пианисти от Шумен Хасан и Ибрахим Игнатови, че ще бъдат дисквалифицирани като победители в състезанието в САЩ, тъй като са нарушили строгите правила за поведение в „Карнеги хол”, пише "Телеграф".

Причината за острото писмо до 11-годишните момчета е баща им Денис Игнатов, който въпреки изричната забрана снимал и качил три клипа с изпълнения в YouTube, пише блиц. Тази пролет талантливите близнаци спечелиха първи места, а за да сбъдне пътуването им до Америка, правителството им отпусна 20 хиляди долара. “Скъпи Ибрахим Игнатов и Хасан Игнатов, получихме много имейли от родителите на други участници, изясняващи, че вашите родители или гости са правили видеозаписи и са ги качили в YouTube”, пишат от конкурса. “Ние очакваме участниците да са прочели ръководството за рецитала и да са осъзнали, че „Карнеги хол” е икона за музикантите, като музей със собствени традиции. Очакваме участниците да покажат своето най-добро поведение и респект към правилата на залата и ограниченията”, се казва още в писмото, в което се настоява за свалянето на трите клипа от сайта.

„Американ протеже” ще дисквалифицира близнаците заради наглостта и липсата на култура на бащата. А бяха тръгнали да прославят България, нали заради това правителството им подари сумата от 20 хиляди долара”, избухна във Фейсбук доскорошният мениджър на момчетата - живеещата в Ница българка Дора Пенева-Вилчек. Още през април тя запознала Денис Игнатов и семейството му с меморандума с правилата за концерта на 23 май. В него с червен удебелен шрифт е посочено, че правенето на снимки и видеозаснемането е строго забранено както в „Карнеги хол”, така и в бекстейджа през цялото време. 

“Свързах се с това семейство заради децата. Бях прочела, че в Шумен и в училището ги тормозели и не ги искали. Исках да им помогна не само като пианисти, но и да преодолеят заекването с помощта на добър логопед психолог”, връща лентата Дора. Тя предложила на голямата фамилия да се настани в неин имот на 20 километра от Варна, за да могат момчетата да се запишат в музикалното училище там. Тъй като съдбата я оставила преди една година сама, а нямала и собствени деца, установила контакт с Игнатови и разбрала за проблемите им, решила да помага доброволно като техен мениджър. Нещо повече, направила завещание, в което оставяла на близнаците имота си в село Здравец, Варненско.

Снимка Facebook


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
kris (преди 7 години)
Рейтинг: 251532 | Одобрение: 29752
Ум царува , ум робува , ум патки пасе.......
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
0
ivanov (преди 7 години)
Рейтинг: 845 | Одобрение: 145
Beshe iasno ot samoto nachalo che bashtata shte gi provali. I shte.
5
4
varna (преди 7 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Нещо повече, направила завещание, в което оставяла на близнаците имота си в село Здравец, Варненско.
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама