Студент, счупил челюстта на младеж във Варна, получи пробация

05.08.2022 / 16:05 2

снимка Булфото

Студент, счупил челюстта на младеж във Варна, получи пробация, след като сключи споразумение, което Варненският районен съд одобри.

В продължение на 6 месеца студентът ще подлежи на задължителна регистрация по настоящ адрес, с периодичност два пъти седмично, като за същия срок трябва да провежда и задължителни периодични срещи с пробационен служител, съобщиха от пресцентъра на съда.
Конкретният случай е от 10 ноември 2020 година във Варна. В резултат на нанесени от подсъдимия удари, пострадалият получил двустранно счупване на челюстта, обусловило трайно затруднение във функцията на дъвченето за период не по-малък от два месеца и половина.
20-годишният подсъдим е неосъждан досега. Съгласно одобреното от съда споразумение, в негова тежест са направените по делото разноски за близо 600 лева. Пострадалият от деянието се уведомява за одобреното споразумение и възможността да предяви по съдебен ред граждански иск за неимуществени вреди.

Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
4
Серж (преди 1 седмица)
Рейтинг: 54013 | Одобрение: 7063
Тези "споразумения" трябва да се забранят!!! Всеки катил се измъква със "споразумение"!!! Ебах това правосъдие!....Гняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама