Стюардеса обясни защо не бива да пием чай и кафе в самолета

23.09.2019 / 15:41 3

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

 

Снимка Булфото

Американската стюардеса Джамила Хардвик разкри в интервю за "Ридус" подробности от работата си в авиокомпаниите. Някои от нещата, които тя споделя, са подробности, за които пасажерите няма как да се досетят сами. 

Един от съветите, които стюардесата дава е, всеки пасажер винаги да забърсва с мокра кърпичка подвижната масичка пред себе си преди да му бъде сервирана храна или напитка. По думите на Хардвик именно по повърхността на масичката има най-много микроби. 

Жената признава, че нито тя, нито колегите й, никога не пият от предлаганите в самолетите чай и кафе. Причината е, че водата, с които топлите напитки са приготвени всъщност не е годна за пиене. Тя се съхранява в резервоари, които по американското законодателство трябва да се дезинфекцират едва четири пъти в годината. Ето защо стюардесата съветва пътниците вместо чай и кафе да си поискат бутилирана вода или безалкохолно. 

 

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
cron1 (преди 2 години)
Рейтинг: 29145 | Одобрение: 3810
Ужас... Повече никога!!! ГнявГнявГняв
Марио Кроненберг
1
2
ДИВАКА (преди 2 години)
Рейтинг: 24300 | Одобрение: 4005
В МАЛКИТЕ КРАВАРНИЦИ НЕ БИЛО ЧИСТО..АМИ ЕСТЕСТВЕНО..ТА КОЯ КРАВА ЧИСТИ СЛЕД НЕЯ СИ..ОБИДНО И Е..Я ,ТАМ ИМА НЯКАКВИ ДИВИ БАЛКАНЦИ..ДА РИНАТ ТОР..Изплезване:devil:Нинджа

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама