Сузанита си пусна тарифа! Няма да повярвате какво прави за 500 лева

01.05.2018 / 08:30 3


Тийнсензацията Сузанита стана поетеса, разкри самата тя, пускайки апетитна оферта в социалната мрежа. Щерката на Орхан Мурад обяви, че цената е 500 лева, а срокът за изпълнение от нейна страна е 5 дни, пише "Телеграф", цитиран от Блиц. "Жанрът може да е чалга, RnB, БГ рап или балада. Работя с капаро, темата е абсолютно ваш избор. В период на една седмица ще получите текста. Цената е 500 лева, а капарото е 100", сподели ученичката, която отхвърля поръчки без аванс.

Абсолютен абсурд е, че блондинката предлага услуги, непосилни за нея. Текстът на първия скандален проект на Сузанита, озаглавен "Луцифер и Буда", успя да я изстреля на върха на славата, но мнението на мнозинството бе, че визията е изиграла основната роля. "Текстът си е мой. Първо беше един, после го пипнах.", бяха думите на русокоската, която стана за смях с нелепото си творчество. Това е причината пиперливата оферта да ражда въпросителни. Припомняме, че Сузанита сподели не веднъж, че не обича да чете, без значение за каква литература става дума. Интересно е, че ученичката предлага готов текст пет дни след датата на поръчка, а част от жанровете със сигурност биха я затруднили.


 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Ефир 2 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1338 | Одобрение: 508
Много скъпо! При Гошо от Почивка е къде по-изгодно и по-качествено :cheerful:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама