Светът тръпне! Тази седмица Русия разкрива страшна тайна, която ще преобърне представите ни за света! Време е хората да научат за...

13.05.2015 / 12:15 9

Удивителна информация изтече за дневния ред на руския премиер Дмитрий Медведев на предстоящата тази седмица среща на Световния икономически форум (World Economic Forum (WEF)). На нея Медведев ще предупреди САЩ, че е настъпил момента хората по света да научат истината за извънземните и ако САЩ не се съгласи съвместно да обявят тайните за извънземните, Русия ще го направи сама.

Ежегодната среща на Световния икономически форум в Давос, Швейцария ще бъде посетена от повече от 2500 политически и икономически лидери, подбрани интелектуалци и журналисти, които ще обсъждат най-належащите световни проблеми, включително здравето и околната среда.

Още на срещата през 2013 година е записано, че една от дневните точки на тазгодишната сбирка ще бъде „откриването на извънземни форми на живот“. Според световните лидери обаче: „Доказателствата за живот на други места из Вселената може да има дълбоки психологически последици за хората, оповаващи се на традиционните системи от вярвания.

В едно интервю от 7-ми декември 2012г. Дмитрий Медведев продължава да отговаря на журналистите след края на интервюто, неосъзнавайки, че микрофона му е още включен. На въпрос извън ефир: „Има ли достъп президента до секретни файлове за извънземни, когато получава куфарчето с кодовете за едрените глави“ - Медведев отговаря:

„Заедно с куфарчето президента на страната получава и папка с надпис „Строго Секретно“. Тази папка съдържа информация за извънземни същества, които са посетили нашата планета. Освен това президента получава и доклад на най-тайната специална служба, която упражнява контрол върху извънземните, които се намират на територията на страната. По-подробна информация по тази тема можете да получите от един известен филм „Men In Black”. Аз няма да ви казвам колко много от тях са сред нас, защото това може да предизвика паника.

Западната преса веднага побърза да съобщи, че Медведев се шегувал споменавайки филма „Men In Black”, мислейки си, че става въпрос за холивудската продукция с Уил Смит от 1997г. Всъщност Медведев е имал в предвид известния руски документален филм Men In Black, който подробно описва много аномалии, свързани с НЛО и извънземни.

Западните пропагандни медии умишлено да изопачиха думите на Медведев и започнаха целенасочена подигравателна кампания срещу него и хората, които са се доверили на думите му.

Да предположим, че бившия руски президент си измисля и всичко това е едно голямо шоу, какво да кажем обаче за Ватикана от където още през 2009г. обявиха, че се подготвят за разкриването на извънземните същества.

Наскоро в близост до руския град Владивосток бе открита част от НЛО на възраст 300 милиона години; учени, астронавти и потребители на YouTube отчитат все по-странните неща, които се случват на Луната; учени от Великобритания и Шри Ланка, заявиха, че имат неопровержими доказателства за извънземен живот, след като откриха вкаменелости на водорасли в метеорит.

Единствените, които упорито отричат наличието на извънземен живот са пропагандните, най-вече американски медии, които в продължение на десетилетия прикриват едно от най-важните неща в човешката история – това, че не сме сами.

Дали Медведев ще убеди американските институции да признаят и разкрият тайните около извънземните, все още не е ясно. Това, което е ясно е, че със или без подкрепата на Вашингтон от Кремъл са обещали да започнат да разкриват истината, за това което повечето хора по Земята вече приемат за истина.

NewAge.bg 

 

Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
KrasenM (преди 4 години)
Рейтинг: 994 | Одобрение: 199
тази "новина" е от преди година бе Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама