Светльо Витков прие атлетичното предизвикателство на президента Радев! Предизвика и още един политик (Видео)

13.03.2018 / 15:59 5

Президентът Румен Радев днес показа на командосите, че не е излязъл от добра физическа форма. Той се хвана на лост и направи коремно превъртане на 360 градуса. 


Светльо Витков прие това предизвикателство и на свой ред предизвика министъра на отбраната Красимир Каракачанов, пише Блиц.


 

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
7
горан (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
изкефи ме с това предизвикателство, не може военен или полицай да е с търбух и  да не може да направи едно коремно или да не може да пробяга 1 км, също така министрите на тези ведомства трябва да са с представителна визия, а що се отнася до коментарите за Марешки, ако не беше той горивото още щеше да е 2,50-2,70 литър така че аз съм благодарен на Марешки че ми е спестил няколко хиляди лева, и на мразещите го ще ги предизвикам като с това да ми посочат някой политик който е направил нещо за тях освен да ги крадат и лъжат
7
2
хайде сега (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Няма по-голям отвратяга от Марешки. Тоя бил излъгал младите........Марешки излъга и млади и стари дебили за 2-3 стотинки на литър и то за кратко време. Тоя поне не е политиката и не може на надроби страшната попара дето ще я сърбат и внуците ни. А Марешки точно това прави. И на следващите избори тъпата Воля няма да влезе но Веселинчо не можете за нищо на света да го изчегъртате от парламента. Преимам облози в какъв цвят ще се пребоядиса. Аз лично му знам основната боя - тъмно червена.
5
5
Лигавият си умира лигав! (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На този лигльо никога няма да му дойде ума! И песните му бяха такива, и политиката му(по скоро жалките опити) са такива. Сега пак се прави на интересен!? Педал, ако го вкарат в изтребител ще напълни гащите. Той и Славундера го раздаваше тежко, но сам каза, че едва удържал да не се изпусне. Аз ще направя слънце, този лигльо ще направи ли. Защо Каракачанов трябва да прави коремно, това ли му е работата, пък е възможно и да може!? В казармата имахме един полковник, метър и половина беше висок и 100 кила тежък, но на висилка беше  като маймуна, не едно, а 10 коремни може да направи. Този селски тарикат излъга младите да гласуват за него, прибра си субсидиите, накупи си джипове и се потопи като подводница, разбра, че за политика не става. Изглежда парите му свършиха и пак се появи да зарибява глупаци!
6
0
Nika (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Светльо Витков излезе най - големия тарикат.... и циркаджия, но си трупа пачките
4
1
ъ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За циркаджии ставате.. кебапче оле салтомортале 
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама