Светослав Малинов: Нека да минат 100 дни и тогава да даваме оценка на кабинета

05.06.2023 / 08:50 4

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

Бившият евродепутат Светослав Малинов смята, че е добре, че ще имаме правителство.

"Със сигурност има усещане за облекчение дори и в политиците и партиите, които ще бъдат в опозиция, с изключение на "Възраждане". Проработи този път парламентарната демокрация. Като минат всички страсти и нещата се успокоят, кризата беше преодоляна по класическия начин - първата и втората партия сключиха коалиция, независимо как ще я наричат. Истината е, че това е голяма коалиция между първата и втората. Не е много политическа, но не е и чисто експертна, това е нещо хибридно. Особено с влизането на Атанас Славов като правосъден министър, тя е много симетрична. Между двата крайни варианта - чисто експертно и тежка политическа коалиция, се стигна до един разумен вариант. Но нека да минат 100 дни и тогава да даваме оценка", каза той в сутрешния блок на "Нова телевизия".

"Да не подценяваме тези твърди избиратели. Те са твърди, защото са най-последователни и тъкмо заради тях тази коалиция трябва да успее. Нещата стоят в бъдещето. Бюджетът ще е много важен, там нещата изглеждат на предела. Мястото на ДПС не е в правителството, но е в конституционното мнозинство за съдебна реформа. Много правилен е ходът да се търси тяхната подкрепа", смята Малинов. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
KRISTINCHO (преди 4 месеца)
Рейтинг: 40444 | Одобрение: -496
Царя искаше 800 дни за да оправи България. Тези пък искат 100 дни, за да видим какво могат. Едни и същи мазмантии в новия бардак - Папламента, които познаваме до болка какво могат и освен да  крещят и уплюват  всеки, който ни управлява, друго не правят.
Нищо добро не те чака, ако в двора ти влезе КОМУНИСТ, ЦИГАНИН или КОЗА.
2
0
kjk (преди 4 месеца)
Рейтинг: 24745 | Одобрение: 2085
Те два месеца кандърма правят,сега и 100 дни ще ги чакаме!? Имат виждане и до две седмици,максимум месец резултатите трябва да си проличат!!!Ангелче
2
0
Радостин (преди 4 месеца)
Рейтинг: 103933 | Одобрение: 1663
100 дни депутатите да ходат на работа и ежедневно да си уплътняват работното време. Не юли  да излязят в отпуск, който не им се полага, щото не са работили 8 месеца както по кодекса на труда.
Всеки да си получи заслуженото !
4
0
kris (преди 4 месеца)
Рейтинг: 294635 | Одобрение: 41770
И докога експерименти.....? За 100 дни могат да ни дозавлекът на дъното и да изкопаят дупка до Китай.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама