Свидетелката на инцидента с балетиста Мартин: Видях как изхвърча на 4-5 метра след удара

13.09.2018 / 07:58 0

Както "Петел" съобщи водачът на БМВ-то блъснал 39-годишния Мартин Чикалов е бил задържан.

"По случая има достатъчно свидетели. Самия обвиняем се е възползвал от правата си да не дава обяснения. Ще разберем всички необдими доказателства. Все пак разследването тече от 2 дни. Пробите за наркотици ги очакваме, за алкохол нямаше смисъл след 2 дни да се взима проба. Ще искаме най-тежката мярка. Бягството от местопроизшествието на извършиятеля доста отежнява състоянието му, защото е по-тежко наказуемо. По закон той трябва да окаже помощ на пострадалия. Наложени са му административни наказания. Първото му нарушение е било, когато е бил непълнолетен. Много е важна контролната функция на контролните органи на МВР. Вече стигнем ли до прокуратура проблемите са много тежки, а те могат да се избегнат. Колата е негова собственост, това, че няма правоспособност за шофиране не го спира да има автомобил на негово име", съобщи Радослав Лазаров, говорител на Окръжна прокуратура в ефира на Нова тв.

Виктория Енева е свидетел на инцидента.

"Извършителят вече беше ускорил много след подлеза на ФК, аз карах с около 50 км/ч., а той ме изпревари и доста се отдалечи от мен, беше много засилен. Не видях самия сблъсък, карах след него, видях как човека беше излетял на 4-5 метра. Той го помете и не спря, продължи. Веднага спрях, обадих се на 112. Шокира ме това, че шофьорът не спря да види какво е състоянието на пострадалия", разказа тя.

В автомобила е имал и втори пътник. Неговите сведения съвпадат с тези на другите свидетели.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама