Свилен Шитов премина успешно първия тур на конкурса „Кмет на годината“

13.10.2017 / 09:09 0

Кметът на Община Девня Свилен Шитов премина успешно първия тур на конкурса "Кмет на годината" и продължава битката за Голямата награда в тази категория. Това съобщиха от Портала на българските общини – kmeta.bg, след като отчетоха резултатите от първия етап на конкурса, който продължи до 12 октомври включително.  

Конкуренти на Свилен Шитов за най-престижния приз – „Кмет на годината“ –  в раздел „Малки общини“ са градоуправниците на Челопеч, Костинброд, Горна Малина и Тутракан. 

Тази сутрин, след като научи, че е преминал успешно първия тур на конкурса, кметът Свилен Шитов благодари на девненци и на онлайн потребителите, които са го подкрепили. „Благодаря на всички за гласуваното доверие. Енергията на Вашата подкрепа  ми дава мощен стимул да продължа с пълен размах градивните процеси в Девня“, заяви Свилен Шитов. 

Онлайн надпреварата за „Кмет на годината“ вече премина във втория си етап, който ще продължи до 25 октомври. Всички читатели на сайта kmeta.bg, които подкрепят политиките на Свилен Шитов, трябва да продължат да гласуват за него в категорията „Кмет на годината“. Важно е да се отбележи, че за приза "Кмет на гражданите" също може да се гласува до края на конкурса. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама