ТОВА Е ЧОВЕКЪТ С НАЙ-ГОЛЕМИЯ БИЦЕПС В СВЕТА, НО ПРИЛИЧА НА АНИМАЦИОНЕН ГЕРОЙ (ВИДЕО И СНИМКА)

14.09.2012 / 16:06 2

Обиколката на ръката му е 79 сантиметра

Някои го наричат "Попай от кръв и плът", благодарение на скромния му бицепс, с още по-скромна обиколка от 79 сантиметра. Благодарение на въпросния, Мустафа Исмаил вече е и горд участник в Книгата на Гинес.

Египтянинът е прекарал последните десет години от живота се, потейки се във фитнес залата по два пъти на ден. В резултат на желязната си дисциплина днес обиколната на бицепса на Исмаил се равнява на тази, характерна за талията на възрастен мъж. Прочее, пропорциите на 24-годишния младеж директно могат да го класират за главната роля в бъдещ анимационен филм.

Познат на своите приближени, като "Големият Мо", египтянина изяжда всеки ден по кило и половина пилешко, половин килограм риба, четири чаши бадеми, с два галона вода и три литра протеини от змии.

Мускулестият мъжага бил толкова посветен на идеята си да изгради ръце чудо, че се преселил с цялото си семейство в САЩ, където условията за постигането на подобна цел били значително по-благоприятни.

"Хората постоянно ме сравняват с Попай моряка и това ме кара да се смея, но истината е, че моята диета дори не включва спанак. Нещо повече – не мога да понасям спанак", казва Мустафа.

"Мисля да си се придържам към пилешкото. Всъщност мисля, че ръцете ми вече са по-големи от тези, на анимационния герой", допълва човекът-бицепс. Мустафа живее заедно с 30-годишната си съпруга Каролина.

Преди около пет години, колкото и странно да ви прозвучи – Мустафа не е приет в отбора по културизъм на Египет. Това е основната причина той вече да е официално гражданин на САЩ.

Когато Мустафа не помпа железа, той "помпа" гас на двете петролни станции в Масачузетс, които между другото са негово притежание.

"Приятелите ми във фитнеса все още не могат да повярват колко много пораснаха ръцете ми, така, че вече фокусът ми е върху останалите части на тялото ми.", казва още египтянинът.

"И вече усещам, че те растат – гръдния ми кош, раменете ми, моите ръце. Просто обичам тежестите".

 

Честит ти Гинес, Мустафа.

 

inews.bg

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама