Цецка Цачева даде урок на всеки обикновен българин: Ние сме депутати! Не ни сравнявайте с обикновените работещи

22.01.2016 / 15:08 17

Кадър Булфото

Не може да се приравнява статутът на народен представител с работата на работещите по трудово правоотношение.

Това каза председателят на НС Цецка Цачева от трибуната на парламента във връзка с дебата по промените в Кодекса на труда между депутатите Красимир Велчев и Велизар Енчев , предаде репортер на Агенция „Фокус“.

Независимият депутат Велизар Енчев заяви от парламентарната трибуна, че депутатите почиват повече от останалите български граждани.

Красимир Велчев от ПГ на ГЕРБ обяви в процедура по начина на водене за това да не се допуска от трибуната на Народното събрание да се лъже. „Тук си позволява един бивш служител на ДС да манипулира обществото, както е манипулирало в цялата своя трудова кариера.

Народните представители имат отпуск от 32 дни. Отпуските по Коледа и Нова година са фиксирани със закон, което е много по-малко от тези на учители и други държавни служители. Народните представители нямат право на неплатен годишен отпуск. Моля хора, които работят в парламента, да не уронват най-авторитетната институция“, каза Красимир Велчев.

Председателят на НС Цецка Цачева заяви, че не може да се приравнява статутът на народен представител с работата на работещите по трудово правоотношение. „Работата на народните представители не се фиксира с начало на работен ден и с край на работен ден, както е за всички по трудово правоотношение. Народните представители работят в изборните си райони“, заяви тя. Според нея това че има такива, които не го правят, не се отнася за всички народни представители. По думите ѝ, този, който го приравнява двете неща, не е наясно със статута си на народен представител.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
4
khm (преди 7 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Коя си ти ма, руса краво!? С какво си повече от един обикновен бачкер, който наистина работи, а не си развява гъза насам-натам с народни пари и само реве, а живее по-добре от 99% обикновени българи!? Оттам започват много проблеми в България - че всички вие в парламента сте банда самозабравили се крадци, които се мислят за богоизбрани и безогледно тъпчете хората, които ви изкарват заплатите и премиите! Кърлежи нещастни! С нищо не сте по-добри от циганите, които също смучат от народната пот, но с вашата благословия!
26
5
Анoнимен (преди 7 години)
Рейтинг: 6940 | Одобрение: 2585
ДЕПУТАТИТЕ ИМАТ НОВОГОДИШНА, ПРОЛЕТНА и ЛЯТНА ванканция ПРЕЗ КОЯТО ЗАСЕДАНИЯ НЯМАТ! КАТО СЛОЖИМ ПЛАТЕНИЯ ОТПУСК + ЧЕ НЕ ВСЕКИ ДЕН ИМАТ ЗАСЕДАНИЯ В ПЛЕНАРНА ЗАЛА ИЛИ КОМИСИИ + ЧЕ ТЕ НЕ ХОДЯТ НА ВСИЧКИ = ДЕПУТАТИТЕ РАБОТЯТ СУМАРНО СРЕДНО 60 ДНИ ПРИ 264 ЗА ОСТАНАЛИТЕ! ДЕПУТАТИТЕ РАБОТЯТ 4,5 ПЪТИ ПО - МАЛКО В СРАВНЕНИЕ С ОСТАНАЛИТЕ ХОРА! ПРИ ДЕСЕТ ПЪТИ ПО - ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ и ДАЛЕЧ ПО - МАЛКО РАБОТА === ДЕПУТАТИТЕ СА 45 ПЪТИ! ПО - ДОБРЕ ОТ НАРОДА!!! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама