Цецка Цачева плаче в ефир: Знам, не ме харесват, не съм красива, не съм толкова млада...

10.11.2016 / 22:12 52

С всичко мога да се съглася. Знам, че не съм красива, не съм толкова млада, не ме харесват, направиха разследване за дипломата ми....Това разтърсващо признание направи по време на дебата кандидатката на ГЕРБ Цецка Цачева през сълзи, предава Пик.

Но да нарекат мен ляв кандидат при семейната ми история, при смъртната присъда на дядо ми през 1952 г. , за това трябва да ми се извинят, посочи тя. 

Престъпих думата, която съм дала на смъртния одър на баща си да не разказвам историята за дядо ми Иван Цачев и му искам прошка, посочи тя. 

Кандидатката на ГЕРБ разккри съкровената семейна история при подканата на водещата да разкаже за знакова среща с избирателите. 

Христо Марков ме попита: Вие ли сте внучката на Иван Цачев? Аз днес пристъпих синовното обещание и казах: Да, аз съм внучката на Иван Цачев. Научих след 10 ноември, че е убит, че през 1952 година е произнесена смъртната му присъда. Аз поисках отговор и потърсих сметка от моите родители защо са крили толкова години, за това че не знам какъв е коренът ни, каза още Цачева и повтори: "Не съм първа младост, не съм най-красивата, всички бяха срещу мен, имаше ли друг кандидат който да понесе толкова удари". Запазих коректния изказ, не съм си позволила да кажа лоша дума за опонент, категорична бе тя. Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи! 

ВЛЕЗ И ВИЖ!

Влез сега в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

 https://www.facebook.com/groups/157731821468957/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
зоро (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тази лична драма се случва за това , защото бащицата ги побърка , така както приближените на ТАТО налагаха психоза и комунистически разбирания на народа . За това пътя напред е само един ЛУСТРАЦИЯ, ЛУСТРАЦИЯ , ЛУСТРАЦИЯ за да я има България за ВИНАГИ!
8
2
Готин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Цецкеееее ти и твоите герберски боклуци от къде се пръкнахте? От резерват или от парник за гербераси?Преди 10 ноември 1989г къде раснахте и се клехте,на планетата на маймуните и при Дарт Вейдър? Ние не сме от тях как' Сийке!БОКЛУЦИ!
11
1
Мария (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Малка проверка, дано някой я задълбочи: Дядото на ЦЦ го няма в най-пълните списъци на жертвите на комунизма – нито за Иван Цачев има, нито за село Драгана има, нито за екзекуции и смъртни присъди в Плевенско има. В сайта на ТВ Европа днес има услужливо герберско интервю с него другар по съдба, от Съюза на репресираните, който казва, че сега разбира, че Иван Цачев, с когото са били заедно в експедиционния корпус в Беломорска Тракия, Гърция, през войната, бил разстрелян от народния съд, което дотогава той не е знаел, а и не е знаел, че е дядо на ЦЦ, а пък той самият бил получил от Народния съд 15 години за участието си в този корпус. Само дето (внимание!) през 1952 г отдавна не е имало народен съд, нито Земеделски съюз „Никола Петков“. Имало е, факт, процеси със смъртни присъди, главно на горяни, борещи се срещу комунизма с оръжие в ръка, но пък в Плевенско не е имало такива. Значи никакви, никакви данни никъде, освен опашати лъжи, толкова типични за БГ, щото никой не проверява. Афера БГ
5
1
Мария (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Малка проверка, дано някой я задълбочи: Дядото на ЦЦ го няма в най-пълните списъци на жертвите на комунизма – нито за Иван Цачев има, нито за село Драгана има, нито за екзекуции и смъртни присъди в Плевенско има. В сайта на ТВ Европа днес има услужливо герберско интервю с него другар по съдба, от Съюза на репресираните, който казва, че сега разбира, че Иван Цачев, с когото са били заедно в експедиционния корпус в Беломорска Тракия, Гърция, през войната, бил разстрелян от народния съд, което дотогава той не е знаел, а и не е знаел, че е дядо на ЦЦ, а пък той самият бил получил от Народния съд 15 години за участието си в този корпус. Само дето (внимание!) през 1952 г отдавна не е имало народен съд, нито Земеделски съюз „Никола Петков“. Имало е, факт, процеси със смъртни присъди, главно на горяни, борещи се срещу комунизма с оръжие в ръка, но пък в Плевенско не е имало такива. Значи никакви, никакви данни никъде, освен опашати лъжи, толкова типични за БГ, щото никой не проверява. Взето от Афера БГ на Веселина Томова
14
1
стар (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Днес по радиото съобщиха,че дядото на Цачева е бил член на БКП.Да каже защо е убит,а не да циври и дали не е реабилитиран от същото БКП,което удобно спвстява на аудиторията.Ако това е истина срам за този фалш.На времето за да влезеш в партията те проучваха до девето коляно.Абсурд да я приемат в партията с такава биография.Единствено ако е реабилитиран.Ако е така е срам и позор.
3
13
USA (преди 10 месеца)
Рейтинг: 1435 | Одобрение: -430
Айде,червените тролове в акция!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
https://www.youtube.com/watch?v=x2e_FWGjsZ0
15
2
Симпатизант на ГЕРБ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само да попитам, ако Цецка загуби изборите и Бойко спази обещанието си да подаде оставка, министрите на г-н Пеевски (Влади Горанов, Божо Лукарски и Лилето Павлова) ще загубят ли министерските си кресла? Кунева, Москов и Ненчев и те ли изхвърчат? Защото това може да се окаже огромен стимул да се гласува за генерал Румен Радев. Бойко допусна грешка, като даде такова обещание.
20
2
мими (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
               Проучването за членство в БКП беше тежък и труден период за кандидатстващия преди 1989год.Чудна работа-хем репресирани от комунистите,хем уважени до длъжността партиен секретар?Как става това? Явно има нещо гнило,така както някои "будни" личности станаха генерали за дни,а сега се страхуват от Ген.Радев.Не бива да си дава оставката   Борисов,а да продължи да работи .Нали искат сплотяване на нацията-така заяви г-жа Цачева! Защо тогава да не опитат заедно ?"Всяка жаба да си знае гьола"и"не от всяко дърво свирка става"-народни мъдрости,с които мисля,че трябва да се съобразите,уважаеми ПЪРВИ!!!
18
3
АЗ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
До кретена vkrastav/краставия/Народа не се гаври с Цецка,а я разобличава,като показва истината за нея.А ти малоумнико не плачи за нея и не се прави на свестен хуманист.Такава като нея не е за съжаление и тя добре си го знае.Бойки продължава да залага на куци кобили и това ще му изяде главата.Показва колко вече е объркан и дезориентиран,а такъв човек не е повече в състояние да ръководи.Опасно е .Марш,заедно с гъзолизците му от обкръжението и от форума.
28
2
Иван (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Освен заучените наизуст клишета и празни приказки, единственото ново което чух на този дебат е, че Цецка е кандидатствала и е приета да членува в организацията убила дядо й. Тоест е плюла на паметта на дядо си.
31
2
boko (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Tолкова грозен и отвратителен спектакъл на ГЕРБ не съм очаквал. Със слушалка в ухото Цачева получаваше постоянно указания как да отговаря и какви компромати да сътворява спрямо Радев. Единственото, което тя каза извън протокола на ГЕРБ беше мелодрамата с дядо й и това беше ужасно грешен ход.  Не е морално, нито коректно към паметта на човека, внучката му да става член на партията, която го е екзекутирала. След тоя режисиран от ГЕРБ дебат вота за Радев скочи още поне с 7-8%.
12
16
Димитър (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Е добре.Цецка не става за президент.Генерала става.Бойко подава оставка и кой идва след него.Пак старите лайнари.Остаряхме да ги гледаме как се менкат и да чакаме да променят живота ни към добро.
28
6
xXx (преди 10 месеца)
Рейтинг: 31005 | Одобрение: 12345
Не Цецке Просто си проста и нагла, и като се има в предвид кой ти е шеф още повече падаш в очите на хората. Ако беше умна нямаше да играеш с прост човек като тиквата.
40
3
Възмутена (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПЪЛЕН ЦИРК....ВИДЯХА,ЧЕ ИЗТЪРВАТ КОКАЛА И ЗАПОЧНАХА С ДРАМИТЕ...МОЛЯ ВИ ТРЪГВАЙТЕ СИ,НАРОДА НЕ ВИ ИСКА!!! СЕГА РЕВАТ... И НИЕ РЕВЕМ С НИСКИТЕ СИ ЗАПЛАТИ И ВИСОКИТЕ СМЕТКИ,ДАНЪЦИ,ВИНЕТКИ И Т.Н. ЦЕЦКА ,ЛИЛЯНЧЕТО И БОКО ,ХВАЩАЙТЕ СЕ ПОД МИШНИЦА И ДА ВИ НЯМА!!!
35
4
бай Тошо (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
До Борисова       Цецка Цачева с тая мелодрама искаше да трогне женската част от избирателите,но нещо не се получи.За мен лично беше много обидно,че тя сама се подложи на това унижение режисирано от ГЕРБ.Като шеф на парламента имаше моето уважение.
28
3
Дудко (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Какъв президент,да ореве света!!!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
моята майка също плаче ,както и милиони други хорица ,и то заради вас -предатели и грабители на България
19
31
Борисова (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Каква компетентност видяхте в дебата от Радев освен ,че разчита на Йотова,а оттам на Станишев.Много ни е къса паметта,това е проблема.
26
10
БАЙ ХОЙ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
НАГЛИ,НАГЛИ,НАГЛИ ГЕРБЕРАСТИ !!!! ГЕРБ-ВИДИМ РЕЗИЛ !!!!!
19
6
БАЙ ХОЙ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
[center]Супер грозна лъжа на Цецка – още 2011 развява дядо си по телевизора и без да реве чупи клетвата към баща си[/center] [center]Публикувано на 11.11.2016  в [url=http://bultimes.com/category/bulgaria/][color=#000000]България[/url][/color][/center]
8
2
БАЙ ХОЙ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
  НАРОДЕ ГУГЪЛ Е ВЕЛИКА СИЛА :::: http://bultimes.com/super-grozna-lazha-na-tsetska-oshte-2011-razvyava-dyado-si-po-televizora-i-bez-da-reve-chupi-kletvata-kam-bashta-si/
36
4
о_О (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тая Тетка много лъже, също като шефа си. Поради голямата драма в семейството, така драпаше да стане член на БКП, че дори успя. И се гордее с това. А сега плюе комунистите, т.е. - себе си?! Шизофренията в ГЕРБ е на особена почит и очевидно е от задължителните изисквания за членство там. А това, че принадлежи на шайката на юристите - адвокати и съдии, за които няма морал и интереса е над закона, е допълнително утежняващо обстоятелство. На всичкото отгоре, нейната партия я обяви за грешка! И аз трябва да гласувам за това недоразумение?
33
3
клоун (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
нагласено!
36
4
khm (преди 10 месеца)
Рейтинг: 30093 | Одобрение: 12028
Какво значение има младостта и красотата като си се хванала с грешните хора, моме, хора, на които единствената им цел е да останат на власт и да потискат народа. Същия този народ, който ги храни. До това опира всичко. Започни да мислиш първо за обикновения българин и се опитай да направиш нещо за да подобриш неговия живот, а не своя. Тогава ако ще баба Яга да си на външен вид пак ще гласуват хората за теб. Просто е.
54
3
мира (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
не е до красотата ,не е до младоста ,просто нищо не направихте да живеем по добре от преди и от тоя строй с който ни плашите.не помислихте за народа ,за децата и бъдещето на тая държава заслепени от власта и парите .лицемерирто ,манипулациите ,натиска от всички институции над народа .без законието ,не зачитане на дражданите и техните права на .дом ,живот ,семейство ,работа и най вече личен живот,бедноста и глада.,манията ви за величие на всички ви от ПП ГЕРБ  е това е истината ,НАРОДА НЕ ТЪРПИ ВЕЧЕ .
26
39
Обективен (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Червения предател е пълен трап!Видя се! Просто не става само с плямпане! Никога за Бсп !Не харесвам и Цачева,но определено е  по  малкото зло! 
4
29
vkrastev (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Cheta i ne vyarvam che v BG ima tolkova slobni,nenavistni i nai veche xora lisheni ot chustvo sa myarka, Vsichki VIE,ste sa bliskia istok sa da poluchite nujnoto koeto vi lipsva!! Kato ne ya udobryavate ima nachin ,no ne i da se gavrite v bukvalnia smisal! Efekta she bade s obraten snak !!
52
5
Обективен (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Цачева се представи на дебата според очакваното. Демонстрира средностатически интелект на гейберастка калинка.  А PR акцията със сълзите и убития дядо беше пошла мелодрама. За какво му е била присъдата не стана ясно? През 1952 година т.н. Народен съд вече го няма. Има разчистване на сметки вътре в БКП, разкрити са и някои агенти на полицията. Но смъртни присъди за невлизане в ТКЗС не са издавани.
63
6
НИКИ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 ТАЗИ Е ПО- СКОРО ЗА ЦИРКА ОТКОЛКОТО ЗА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. ОЩЕ МАЛКО ЩЕ СЕ ИЗКАРА И ЧЕ Е ОТ РЕПРЕСИРАН РОД,  ЗА ДА СТАНЕ ПАРТИЕН ЧЛЕН Е ПРОУЧВАНА НАЙ- МАЛКО 5-6 МЕСЕЦА И Е АБСУРД  ДА СА Я ПРИЕЛИ   АКО Е ИСТИНА ТОВА КОЕТО КАЗА И АРТИСТИЧНО СЕ РАЗРЕВА.  В НАЧАЛОТО НА ДЕБАТА  ЗЛОБНА И АГРЕСИВНА СИ ЛИЧЕШЕ ЧЕ Е ЗАПОЗНАТА ПРЕДВАРИТЕЛНО С ВЪПРОСИТЕ,А ПОСЛЕ СЕ ОПИТА ДА ПРЕДИЗВИКА СЪЖАЛЕНИЕ.  ЖАЛКА РАБОТА. НЯМА НИТО ХАРАКТЕР НИТО  СТИЛ НИТО ПОЗНАНИЯ ,А ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ ПО МНОГО ОТ ВЪПРОСИТЕ.   ГЕРБ СЕ ИЗЛОЖИХА ЗА ПОДРЕДЕН ПЪТ. 
19
8
EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
PURVANOV AGENT GOCE KAKUV BESHE NE BESHE LI BKP  KUMONISCHETA DOLNI ??? SHTO TOGAVA NE GO POVDIGNAHTE KOI KAKUV E STANISHEV KAKUV E ???
50
4
НИКИ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 ЗА ДА СТАНЕШ ПАРТИЕН ЧЛЕН СЕ ПРАВЕШЕ 5-6 МЕСЕЧНО ПРОУЧВАНЕ  ДО 9 Т0 КОЛЯНО НА ВСЕКИ КАНДИДАТ. АБСУРД Е ТАЯ ДА ИМА НЕЩО НЕРЕДНО В РОДА СИ И ДА Е СТАНАЛА ПАРТИЙКА ,ЧЕ И ПАРТИЕН СЕКРЕТАР. ТОЙ И БОЙКО СЕ ОПИТА ДА СЕ ИЗКАРА ОТ РОД  РЕПРЕИСРАНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ НО Е ВЕЧЕ И ЖАЛКО И СМЕШНО. НА ВСИЧКИ СТАНА ЯСНО ЧЕ , ЦАЧЕВА БЕШЕ ЗАПОЗНАТА СЪС ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПО АГРЕСИВНОТО И ПОВЕДЕНИЕ В НАЧАЛОТО НА ДЕБАТА.  ПОСЛЕ КАТО СЛАБА АРТИСТКА ЗАЛОЖИ НА СЪЖАЛЕНИЕТО ОТ СТРАНА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ТЯ ПО СЪЖАЛЕНИЕ ЛИ ИСКА ДА БЪДЕ ИЗБРАНА  ЗА ДЪРЖАВЕН ГЛАВА  , ИЛИ НАИСТИНА СИ МИСЛИ ЧЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ТОЗИ ПОСТ СЪС СЛАБАТА СИ ПСИХИКА. . ОКАЗА  СЕ  Е ЕДНА ЗЛОБНА И ДРЕБНАВА ЖЕНИЦА КОЯТО НЕ Е НИТО ЗА ПРЕЗИДЕНТ НИТО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ КЪДЕТО НА МОМЕНТИ БЕШЕ ПО ЗЛА И ОТ ЦЕРБЕР. ЖАЛКА РАБОТА. Усмивка
42
4
бръснаро-фризьор (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А бе тая освен че е грозна, ами е и плешлива(погледнете я на снимката по-горе)! И тая ревла ще ни представя пред света и ще отстоява българските интереси? Боже опази!
47
5
Краси (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не искам циврещ, търсещ съжаление президент, без такт, мярка и достоинство. След като Борисов, определи тази жена за грешка, ако тя имаше чест и достоинство - трябваше да се оттегли!
54
7
БАЙ ХОЙ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ШУТОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ НАГЛАСИХА СКУНКС ЗА БОЙКО , ВРЕМЕ Е И НИЕ ДА ГО НАГЛАСИМ И    ШУТОВЕ !!!!!!
26
4
bg 2016 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
EDNA OT ZADACITE NA PARTIJNIJA  SEKRETAR E  DA DAVA INFORMACIJA  VSEKI MESEC ZA TOVA KOETO VODI-RAKOVODI. ZNAM GO  OT CICOTO  NA MAJKA MI,BEŠE PARTIEN  SEKRETAR VAV CERNOMORSKI  RIBOLOV. BEŠE AGENT NA DS.TAKA CE ,TAZI DAMA  RONI KROKODILSKI  SALZI. MOSKVA  NE  VJARVA  NA SALZI. NE NAM--RUSKY  PAMETNIK.
34
4
ivan (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Като знаеш каква си, защо не се скриеш вдън гори тилилейски завинаги.
69
5
дедо Кольо - помполита (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ма Цецке, ма много лАжеш, ма!!!  На онез времена, с дядо осъден на смърт и ти да станеш партиен член????   Е, нЕма такава работа!!!  Впрочем, можеше, ама ако си или мнОООго ценен агент на Държавна сигурност, или любовница на нЕкое партийно величие!!!!
58
4
АН (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
поплачи си врано
64
3
ивет (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Айде стига де! Вече и ще ревем! И изкара тежката артилерия-дядо антикомунист!!! А моят дядо е комунист със смъртна присъда,но аз не съм била член на БКП! И не реви-щом си се хвана на хорото-ще го играеш!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А генерал Радев е предател.
13
20
4 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
po skoro diplomata moge  da e ot VITIS pak esgre6ena pri izdavaneto
48
5
бай Кольо помполита (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нещо здраво стяга "мамата". Дядо и със смъртна присъда, тя партиен член, че и партиен секретар!!!!  Айде, бе!!! Могло е да стане само ако е била или някакъв много ценен агент на ДС или любовница на партиен деятел с високо положение.
47
7
БАЙ ХОЙ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ИЗБЕРЕТЕ Я !!! ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК ЩЕ СЕ РАЗРЕВЕ НА ПРЕГОВОРИ УхиленУхиленУхилен
65
7
ХОЙ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЦИРК БАТЕ. КАТО ЗНАЕШ ЧЕ НЕ ТЕ ХАРЕСВА НАРОДА ЧИХ ГО ДЪРВИШ НА ИЗБОРИ БАБО ЦЕЦО? ЩО НЕ СИ ОДИШ У СЕЛО ПА ДА СИ ПОЛЕЗНА ПОНЕ НА ДЕЧИЦАТА КАТО ДОИШ КРАВИТЕ А НЕ ДА ЯДЪТ СУХО МЛЯКО ХИМИЧЕСКО! МИЛИОНИ ХОРА ГЛАДУВАТ А ТИ СИ НАПЪЛНИ ГУШКАТА И ПО ТАТОВО ВРЕМЕ И ПО ФАШИСТКО. ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ КАТО РЕВЕШ НЯКОЙ ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧЕ?ЗА МАЙМУНИ НИКОЙ НЕ РЕВЕ! ЩО НЕ РЕВА КОГА ГЛАСУВАХТЕ 16-ТЕ МИЛИАРДА ТА ГО НАВУТАХТЕ НА НАРОДА КВАДРАТЕН? АРЕ БЕГАЙ НА СЕЛО ЧЕ КРАВИТЕ СЕ РАЗРЕВААА!
95
8
де де (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И за какво е била смъртната му присъда? Как се става член на БКП по ония времена, ако дядо ти е имал смъртна присъда, като "враг на народа" не ми е много ясно!
82
10
Karamel (преди 10 месеца)
Рейтинг: 20696 | Одобрение: 10511
Стига рева, сякаш те избират за "Мис"-ка! :devil:
80
7
АН (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
КАТО КРАДАХТЕ НЕ РЕВАХТЕ
92
7
АН (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
КАТО КРАДАХТЕ НЕ РЕВАХТЕ
111
12
boko (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дебатът по БНТ беше грозна сцена на зле режисиран от щаба на ГЕРБ спектакъл, съшит с бели конци, в който въпросите, които трябваше да задава водещата, бяха и дадени от групировката ГЕРБ. Грозната сцена се допълваше от постоянните злобни въпроси, които травестита изземайки функциите на водещата задаваше на Радев. Като капак на този тъп спектакъл се открояваха зазубрените отговори на Цацка, постоянните и жестове с ръце и истеричните ехидни усмивки. Тази вечер ГЕРБ – Борисоф и Цачева ритуално и ОКОНЧАТЕЛНО се самоубиха пред цяла България.    
104
9
mmm (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дори за третокласна актриса не ставаш ! 
110
9
АЗ БЯХ "ВРАГ НАРОДЕН" (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЦЕЦКА НЕ Е ИСКРЕНА . ЗА НЕЩО МНОГО ПО-ДРЕБНО , ЗА МЕН ИМАШЕ " БЕРУФ ФЕРБОТЕН" - ЗАБРАНА ЗА ОПРЕДЕЛЕНА РАБОТА. А ТЯ Е БИЛА ЧЛЕН НА БКП, ЧЕ И ПАРТСЕКРЕТАР...... ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА БКП БЯХА ПРОВЕРЯВАНИ ДО ДЕВЕТА РОДА.... НЕПОЧТЕННА Е
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама