Цветан Цветанов: Изборната победа на ГЕРБ в Нова Загора не е от града, а от селата

05.07.2022 / 18:17 0

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър бТВ

Ако се направи един добър задълбочен анализ, ще се види, че всъщност изборната победа на ГЕРБ не е от общинския център Нова Загора, а от селата. Това е, което ние направихме от националното дясно в предишната кампания - малките кметове на населени места да имат делегирани бюджети, за да не зависят от работодателя, а това е общинският кмет.

Това коментира в „Лице в лице“ по бТВ Цветан Цветанов.

Всъщност оттам е тази стара тази зависимост и този натиск, който се оказва върху кметовете на населени места да упражнят правото си на глас и да подпомогнат този, който би могъл да бъде работодател и тези, които определят какви ще бъдат средствата, които ще се отпускат към дадените малки населени места. Мога да дам много примери в тази посока и ще видите, че това е абсолютно добра мярка, която би трябвало да бъде възприета и трябваше да бъде намерила място в актуализацията на бюджета, допълни Цветанов. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама