Цветан Цветанов: Прекалено дълго време трупах несправедливо негативи

29.03.2021 / 17:57 10

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър бТВ

Прекалено дълго време трупах несправедливо негативи. В чисто човешки план винаги съм бил абсолютно достъпен за всички хора, помагал съм на абсолютно всички тези, които имат нужда. Затова в момента получавам такава подкрепа и затова тези хора са част от проекта ни. По-важното е, че когато искаш да направиш нещо, трябва да го направиш със съответните експерти, да няма това лидерство, което го има в стария политически проект - ГЕРБ. 

Това заяви в ефира на бТВ Цветан Цветанов. 

Трябва да има възстановяване на парламентаризма и на инстуционалното координиране по важни теми, които са свързани с националната сигурност, коментира той.

В задкулисие не съм участвал и последните две години доказват това, допълни Цветанов. 

Не мога да твърдя, но мога да кажа, че се създадоха условия, които да бъдат в услуга на определени икономически интереси. Това, което искаме да прекратим е фирма Автомагистрали, която от близо две години работи. Парите на данъкоплатците се вливат в тази държавна фирма и след това те се разпределят на съответни фирми, които изпълняват определени поръчки, но без да се провежда конкурс. Има заобикаляне. Дават се поръчките на тези, които могат да обслужат определени интереси. Много са бизнесите, които бяха съсипани по този начин, коментира той.

Това, което е тревожно в момента и е във връзка с предстоящите избори е "Информационно обслужване". Има тревожност в много хора дали тези изборои ще се проведат честно и дали няма да има някаква злоупотреба. Защото всичко, което би могло да гарантира прозрачността на изборния процес, то се саботира от днешното статукво и дори едно видеонаблюдение, което няма лошо да заснеме момента на преброяването не се допуска. Защо - защото там могат да се направят манипулации, да се опорочат протоколите. Не е нормално ЦИК да да заседава под постоянно видеонаблюдение и в един момент ти да го ограничиш, в най-важния момент, когато се броят гласовете в изборната нощ. Това би била гаранция за прозрачност на провежданите избори, посочи Цветанов. 

  Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Звезди (преди 1 месец)
Рейтинг: 22183 | Одобрение: 4393
:getlost:  Само ГЕРБерите са християни. А Бойко и Цвета са най-големите християни. Така са се охристиянчили, че няма накъде повече.   Всеки ден молитви редят.... по 6 пъти.  
Когато съм прав, аз съм прав, когато греша, мога да бъда прав, така че все още съм прав, защото може да греша.
1
5
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 24911 | Одобрение: -10209
ПХК, за какво християнство говориш, тука се вее червеното знаме, пълно е с бесепари, за тях християнството не съществува.
3
3
Гражданин Х (преди 1 месец)
Рейтинг: 1331 | Одобрение: 366
На света има два вида крадци. Едните обогатяват живота си, за другите - това е животът! Цвък Цвък е хибрид измежду двата!
Едно общество от овце с времето задължително ще създаде правителство от вълци.
3
2
Голям праз (преди 1 месец)
Рейтинг: 12176 | Одобрение: 2846
Това е наглост на N-та степен!!!
1
1
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 59488 | Одобрение: 8013
А на луната ли да живее? Що не виждате къде живее Доган? А това че мънка само този съм съгласен.Жертва бил,да ама на Бойко,що не казва това.Бойко легна на Дебелян ,а цената беше ЦЦ.  И тъй като се във Варна,какви са имотите на Марешки,как са платени?????
3
3
ас (преди 1 месец)
Рейтинг: 63542 | Одобрение: 16427
само за полвин мандат направи 7 апартамента после ми трупал "несправедливо негативи".
2
4
Звезди (преди 1 месец)
Рейтинг: 22183 | Одобрение: 4393
Просто смърди. Отвсякъде. Де що е ГЕРБ, де що е пипал, назначавал и опъвал паяжините си уродливия физкултурник - смърди. Да се чуди човек и да се мае, откъде у тоз' морално осакатен плиткоумник, такава способност за измисляне и осъществяване на акция по овладяване на всички власти в държавата!? Вероятно има лично предан щаб от отровни паячета и змийчета, които му плетат интригите и разработват схемите. Огромната власт получил като вътрешен министър, му даде възможност да скалъпи компрометиращи досиета на свои и чужди и да ги подчини на интересите си. И съвсем естествено от малокултурието, болезненият спомен от низък произход и комплексарския червей гризящ всеки недоучко, съчетани с пост многократно надвишаващ възможностите на един свит в тълпата случайник, го превръщат в отблъскващ пример за морална деградация в резултат на безотговорно овластяване. И тук е мястото на въпроса КОЙ избра, КОЙ даде власт, КОЙ не може да скъса с този тумор нароил метастазите на свои подобия във всички държавни органи? А отговорът е: също такъв недоучко, комплексар потискащ истинската си същност с неприлично его, случайник който не знае какво да прави с властта и чието единствено безпокойство е "какво ще стане с мен ако не съм на власт!?"
Когато съм прав, аз съм прав, когато греша, мога да бъда прав, така че все още съм прав, защото може да греша.
3
8
ПХК (преди 1 месец)
Рейтинг: 4837 | Одобрение: -2013
Не забравяйте старото християнско правило, че който пищов вади от пищов умира и който проклина проклятие го застига.
4
5
Звезди (преди 1 месец)
Рейтинг: 22183 | Одобрение: 4393
Дай Боже някой те гръмне в най-скоро време! Гнусар!
Когато съм прав, аз съм прав, когато греша, мога да бъда прав, така че все още съм прав, защото може да греша.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама